dimarts, 19 de maig del 2009

COCA DE LLAVENERAS





Aquesta coca l'he copiat de l'Alicia de Canecositas, és molt bona , us la recomano.





INGREDIENTS


2 ous


2 plaques de pasta de full


1 sobre de crema royal


100 gr de pinyons


500 ml de llet


1 pèssic de sal


Unes gotes de llimona


Sucre



PREPARACIÓ:


1. Forrem la plata del forn amb paper vegetal, estirem la masa de full i la punxem amb una forquilla, perqué no ens puji al coure-la.


2. Preparem la crema amb el mitg litre de llet i el sobre royal seguint les indicacions del paquet, posem un tall de pell de llimona a la llet per aromatitzar, un cop preparada la deixem refredar una mica remanant de tant en quan perqué no si faci crosta.


3. Posem la crema al cim de la base de full i estirem l'altre masa deixant-la una mica més grossa per poder cubrir la base que ja tenim preparada amb la crema. La posem al cim i la cavalquem per sota tot apretant amb els dits perque ens quedin unides.


4. Posem les papallones al vas junt amb les dos clares, un pèssic de sal, les gotes de llimona i les montem durant 2 minuts a velocitat 3. Un cop montades i afegim les gemes d'ou i remanem uns 10 segons a la mateixa velocitat, treiem les papallones i acabem d'unir amb l'espàtula.


5. Aboquem les clares al cim de la coca i posem força sucre (no tingueu por de pasar-vos la massa de full no porta sucre) i els pinyons pel cim.


6. La posem a coure al forn a 180º a dalt i abaix durant 25-30 minuts. Veureu com la pasta de full creix i és dora del cim si no és així poseu uns minuts el gratinador.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.