dimarts, 30 de juny del 2009

MUSCLOS AL VAROMA

Aquest plat sempre m'agrada preparar-lo a l'estiu, és pot deixar fet el matí per el migdia, ben fresc de la nevera... molt bo!





INGREDIENTS:


1 kg de musclos
100 gr de ceba
100 gr de pebrot vermell o verd
50 gr oli d'oliva
20 gr de vinagre (opcional)
sal, pebre, 1 fulla de llorer
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba, el pebrot, l'oli, el vinagre,la sal i el pebre dins del vas i trinxem 4 segons a velocitat 5. Reservem
2. Posem 1 litre d'aigua al vas, la fulla de llorer i el posem a escalfar 7 minuts, varoma, velocitat 1. Mentre anem netejant els musclos i els anem deixant dins el recipient varoma.
3. Posem el recipient varoma al seu lloc i programem 15 minuts, varoma, velocitat 2. Passat el temps de comprovem la cocció del musclos, si fa falta posem uns minuts més.
4. Anem separant la clova dels musclos, el posem en una safata amb una culleradeta de la vinagreta ja preparada per el cim de cada un.
BON PROFIT!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.