divendres, 5 de juny del 2009

SACHER




Avui us deixo un clàssic, el pastís sacher, he de dir-vos que aquesta recepta millora molt d'un dia per altre.

INGREDIENTS:
4 ous
150 gr de sucre
80 gr de farina (maizena)
150 gr de xocolata nestlè postres
1 cullerada de llevat royal
50 gr de conyac ( jo cointreau)
1 pot de confitura al vostre gust (jo de maduixa)
50 gr de mantega

Cobertura:

150 gr de xocolata nestle
50 gr d'oli girasol

PREPARACIÓ:

1.Separem les clares del rovell. Posem les papallones al vas i les montem durant 4 minuts a velocitat 3. Reservem en un vol.

2.Sense rentar el vas incorporem la xoxolata i la mantega i programem 2 minuts 50º velocitat 2, comprovar que estigui ben diluit.


3. Sense programar temps posem la màquina en marxa a 50º velocitat 2 i anem afegint per el bocal els rovells, el sucre, quan estigui tot unit, treurem temperatura i afegirem la farina junt amb la llevadura i a continuació el conyac.

4.Unim aquesta mescla a les clares amb moviments envolvents o posem en un motlle previament untat amb mantega i ho courem al forn a 200º, 30 minuts aproximadament.

5. Un cop fred el partim per la meitat i el farcim de confitura el tapem i farem la cobertura.


6.Posem l'oli 4 minuts a temperatura 80º velocitat 1, desprès i afegim la xocolata trocejada i programem 2 minuts 50º, velocitat 2. Mirem que estigui ben diluit i l'aboquem pel cim del pastís el reservem unes hores a la nevera.
BON PROFIT!!

Nota: Jo tenia de haver-lo partit en tres perqué em va pujar molt, així la confitura hauria quedat mes ben repartida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.