dissabte, 21 de novembre del 2009

COCA DE GALETES I XOCOLATA

Aquesta coca o "bizcocho" la veritat és que no li trobo la traducció al català a aquesta paraula, sería biscuit? no perqué el biscuit és un altre tipus de postre completament diferent, en fi jo li dic coca si algú sap la paraula exacte si us plau que me la digui. Bé continuem amb l'explicació aquesta coca l'he copiat de l'Alicia de canecositas (si teniu un moment deixeu-vos caure pel seu blog, és un a passada) és molt ràpida, bona i diferent, sencillament diferent és prepara amb ingredients que segur que totes els teniu a casa no fa falta ni anar a comprar, bé no m'enrotllo més. Ah! em va fer gràcia comprar aquest moltlle i encara no l'havia estrenat o sigui que va ser l'excusa perfecte per provar-lo.




INGREDIENTS:

1 rulo de galetes maria
150 gr de xocolata negra fondant
3 ous
100 gr de mantega a temperatura ambient
2 cullerades de llevadura royal
75 gr de sucre

PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180º

1. Triturem la xocolata 5 segons a velocitat 5. Reservem

2. Posem les galetes dins del vas i pulveritzem 15 segons velocitat progresssiva 5-10, tenen de quedar com farina.

3. Afegim la resta dels ingredients menys la xocolata i remanem uns segons a velocitat 7, quan estigui tot ben integrat i afegim la xocolata i acabem de unir-ho amb l'espàtula.

4. La posem a coure 20-25 minuts depèn del forn. Quan estigui cuita espolvoregem amb sucre glaç pel cim.


Nota: Us deixo una foto del motllo, el vaig comprar al lidl, crec que per Sant Jordi o San Valentí. Aquesta coca és molt tova i esponjosa, molt bona de veritat.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.