diumenge, 13 de desembre del 2009

TORRÓ DE XOCOLATA I AVELLANES

Un torró per anar-nos ambientant, molt fàcil posaré les dos versions, amb thermomix i tradicional per les que no la teniu. Molt bo i molt molt fàcil.

INGREDIENTS:

250 gr de xocolata negra (nestlé postres)
20 gr de mantega de cacau (si no normal) (només és troba a pastisseries)
80 gr de "nocilla"
150 gr d'avellanes

PREPARACIÓ:

amb thermomix

1. Posem la xocolata al vas i li donem 3 cops de turbo per trinxar-la
2. Afegim la mantega i programem 5 minuts 50º, velocitat 3. Abans de que acabi el temps i afegim la nocilla per el bocal.
3. Incorporem les avellanes i remanem 30 segons, gir esquerra, velocitat 1.
4. Encapsem i el deixem refredar.

Tradicional

1. Posem la xocolata tallada a trossets en un cassó amb la mantega a foc molt baix, anem remanant fins que ens quedi ben diluida, la treiem del foc i incorporem la nocilla, continuem remanant.
2. Afegim les avellanes i unim amb una cullera de fusta, encapsem i deixem refredar.

Nota: És molt important que el foc sigui baix, perque si no se'ns torraria deseguida, perderia el brillo i un cop freda ens quedaria farinosa. (quan la tallessim se'ns engrunaria)
Si voleu també la podeu fondre al microones, a temperatura baixa.


Forrem les caixes amb paper de forn


És poden substituir les avellanes, per anous, ametlles, krispies, panses etc....



2 comentaris:

  1. Bon dia,
    On es podem comprar aquestes caixes de torró que es veuen a les fotos?

    ResponElimina
  2. Hola bones, si vols jo te'n puc subministrar surten a 2€ la caixa, envia'm un correu privat amb la teva direcció i te les faig arribar. Judithermomix@yahoo.es

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.