dijous, 22 de desembre del 2011

TORRÓ TRES XOCOLATES

 Un altre recepta de torró, també és de les fàcils!!!
Aquesta recepta em va cridar l'atenció per ser diferent a totes les que coneixem,  vaig trobar molt original l'ideea de presentar un torró amb els tres gustos de xocolata. La vaig veure fer en un curs del Mundo Thermomix d'aquest any que va ser els dies 18 i 19 de novembre.O sigui que aquí us en deixo la recepta perquè la poseu en pràctica aquests dies.

Font: Mundo Thermomix 2011

INGREDIENTS:

250gr de xocolata blanca
250 gr de xocolata amb llet
250 gr de xocolata fondant
120 gr de mantega de porc (greix)

PREPARACIÓ:

1. Posem la xocolata blanca al vas i la trinxem 4 segons a velocitat 8. A continuació i afegim 40 gr de mantega de porc i programem 3 minuts, 50º, velocitat 2. Aboquem aquesta mescla en un motlle de plum-cake si pot ser de silicona millor és desmotlla més bé sinó penseu que és millor folrar-lo amb paper film. El deixem refredar 10 minuts al congelador.

2. Sense rentar el vas farem la segona capa posarem la xocolata amb llet la trinxarem 4 segons a velocitat 8, fem baixar la resta de xocolata de les parets i la tapa cap a les ganivetes, afegim la mantega de porc i programem 3 minuts, 50º, velocitat 2. Retirem el motlle del congelador i amb molt de compte i aboquem la capa de xocolata amb llet o tornem a reservar 10 minuts al congelador.

3. Anem per la tercera capa, posem la xocolata fondant trinxem 4 segons a velocitat 8 i afegim la mantega de porc i programem 2 minuts, 50º, velocitat 2. Seguim les mateixes indicacions que abans i el deixem a la nevera un mínim de 4 hores. Desmotllem i servim.

Nota: Quan us el vulgueu menjar el retirarem uns minuts abans de la nevera perquè no estigui tant fred i ens sigui més fàcil tallar-lo. Aneu en compte amb la capa de xocolata blanca intenteu moure el mínim possible el motlle perquè sinó us passarà coma mi que queda freda del congelador i desprès no és veuen les capes ben definides.



10 comentaris:

  1. Xocolata i més xocolata, m'encanta!!!!!!!!
    Petonets i bon nadal!!!!!

    ResponElimina
  2. uMMMMMMMMM qué fácil y resultona es esta receta y encima de chocolate!!! Me gusta ese molde con las ondas, queda muy bonito.
    Un besito y Feliz Navidad.

    ResponElimina
  3. Ha de ser boníssim, Judith! i es veu preciós a les fotos!
    Que passis molt bones festes i que gaudeixis molt aquests dies a la cuina, o deixant que cuinin els altres, que a vegades també toca!
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  4. Que bó ........... hem fa pensar en el pastis . Tal Com dius es una ica diferent peo va bé sortir una mica del tradicionals:
    Petons

    ResponElimina
  5. Moltes grècies a totes pels vostres comentaris, bones festes!!

    ResponElimina
  6. menuda receta original y rica....besitos y que pases unas felices fiestas en compañía de los tuyos, hasta el 2012...

    ResponElimina
  7. Un torró perfecte per a als llaminers... com jo!

    ResponElimina
  8. Divino wapa justamente lo he exo esta tarde y lo tengo en la nevera guardadico,te ha quedado divino.
    El turron a la piedra igual y seguro esta de muete lenta tambien.
    Te deseo que pases unas felices fiestas en compañia de tus seres queridos.
    Bicos mil .

    ResponElimina
  9. ha de ser realmente deliciós aquest torró! petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.