dimecres, 25 d’abril del 2012

TARTA SACHER





Whole kitchen en la Proposta Dolça per aquest mes d' Abril ens invita a preparar un pastís clàssic austríac: la Tarta Sacher


Aquesta és la tarta sacher que faig a casa des de fa molts anys, no és l'autèntica però a nosaltres és la que ens agrada més, potser per la seva senzillés però el que més ens agrada és el gust que té i la seva esponjositat.

INGREDIENTS:
6 ous
1 paquet de xocolata en pols ( 180gr)
1 got de farina de repostería
1 got de sucre
1 got d'oli de gira sol
1/2 got de Cointreau
2 sobres de royal
Cobertura:
1 pot de confitura de maduixa
1 Teula de xocolata fondant
50 gr de mantega

PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180º

1. Posem tos els ingredients a dins del vas i programem 1 minut, velocitat 3. (també és pot fer amb el pimer) Aboquem sobre un motlle rodó untat amb mantega i farina.

2. La posem a coure 40 minuts al forn a 180º. Un cop cuita la deixem refredar del tot

3. Partim el pastís i el farcim amb la confitura de maduixa.

4. Ara posem la xocolata al vas i la ratllem uns segons a velocitat 10. Afegim la mantega i programem 3 minuts, 50º, velocitat 3. Aboquem la xocolata per sobre la coca i la deixem reposar a la nevera fins el moment de consumir.

Nota: És millor fer-la d'un dia per altre és molt més bona i és manté tendra ben bé 4 dies si és que us en queda jejeje...






14 comentaris:

  1. TE HA QUEDADO CON UN CORTE SENSACIONAL, UM....COMO ME COMIA UN TROCITO!!

    BESOS,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Nuri la verdd és que és muy rica y para nada empalagosa!!

      Elimina
  2. Te ha quedado estupenda, me llevo este trocito para el café ejej. besitossss

    ResponElimina
  3. Madre mia, que cosa tan deliciosa... creo que solo con ver el corte que has dejado, ya una se puede hacer a la idea...
    Besitos.

    ResponElimina
  4. Judith t'ha quedat preciosa ...hummmmmmmmmmmmm
    Petons

    ResponElimina
  5. Que n’és de bona la tartà sacher, i es veu molt esponjosa
    Petons

    ResponElimina
  6. Guapa es perfecta¡¡ solo hay que ver el corte para pensar en lo rica que debe estar¡ Un fuerte abrazo, Teresa

    ResponElimina
  7. I què és autèntic? si és bó és autèntic!!! Jo ja me'n conformaria de tenir-ne un tall ara! T'ha quedat molt bé.
    Jo n'he fet una vegada, l'any passat pel meu aniversari, i ens va agradar molt, encara que la versió que vaig fer va ser una mica laboriosa. La propera vegada optaré per una versió més autèntica, com la teva!
    Una abraçada, guapa!

    ResponElimina
  8. Jo la trobo molt suculenta, ara mateix hi posaria la cullera!

    ResponElimina
  9. Gràcies a totes per visitar-me i pels vostres comentaris, a vegades nomès espero obrir l'ordinador per veure el que m'heu escrit!!!

    Petons

    ResponElimina
  10. T'ha quedat perfecta! Fa molt bona pinta! Ara pensàvem que el quedaria hi bé també són uns kiwis i unes maduixes per sobre, li donarien un color molt maco. Ho haurem de provar! Últimament amb el bloc no se'ns deixen d'acudir receptes i variacions d'altres.

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, també proposem unes postres o berenar de fruita, un flam de coco. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!

    www.esfruita.com/assessorem/flam-de-coc

    ResponElimina
  11. Hola guapa tu

    m´encanta la teva proposta, coopio, copio

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Golosissima! Io non l'ho mai fatta perché mi sembra complicata, ma tu mi hai fatto venire la voglia di provare! :-)

    ResponElimina
  13. Oh! Que bona la tarta Sacher,t'ha quedat genial.
    Records.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.