dissabte, 23 de juny del 2012

COCA DE BRIOIX


 Hola...ja ho teniu tot a punt per la revetlla!!!!!
Aprofito per deixar-vos la recepta de la coca de brioix, que bé la podeu farcir amb fruita i crema i us quedarà igual que una coca de Sant Joan, aquesta concretament la vaig fer el diumenge passat per esmorzar, amb un grupet d'amigues, vam celebrar els 10 anys a l'empresa Vorwerk Thermomix de la MªRosa, ella ens va voler obsequiar amb una nit de pijames (però aquestes fotos no us les ensenyo jejejej) en una casa de turisme rural Mas Reixach de Llampàies a pocs km de l'Escala (100% recomanable)
Bé anem per  la recepta la vaig fer amb Farina Ylla  una casa de farines de Vic de molt alta qualitat, concretament vaig fer servir la de Brioix una mescla que porta llet en pols i també ou.  Us recomano que les proveu, perquè el resultat canvia molt!!!

INGREDIENTS:
500 gr de farina de brioix Ylla
180 gr d'aigua
40 gr de llevat fresc
50 gr de mantega a temperatura ambient
1 ou
50 gr de sucre
Sucre per empolsimar i ametlla en granet

PREPARACIÓ:

1. Posem la farina, l'aigua, l'ou, el sucre a dins del vas, remenem 10 segons a velocitat 4.

2. Ara programarem 2 minuts a velocitat espiga i pel bocal anirem afegint la mantega tallada a daus.

3. Tornem a programar 1 minut a espiga i aquest cop afegim el llevat esmicolat. Deixem reposar la massa a dins del vas uns 30 minuts.

4. Retirem i estirem la massa amb un corró o amb les mans, és necessari enfarinar la superfície de treball ja què és una massa una mica enganxosa.

Precalentem el forn a 200º

5. La decorem amb ametlla en granet i sucre. La deixem reposar una estona més i cap al forn 20 minuts a 200º, quan la retirem del forn li afegim les perletes de xocolata aquest pas és opcional.







2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.