dijous, 29 de novembre del 2012

MAGDALENES


Hola bon dia i bona fred!!!
Avui us tenia una recepta salada a la safata de sortida per publicar, però he estat mirant i me'n he adonat que fa molt de dies que no publico res dolç, mare meva!!!  I-M-P-E-R-D-O-N-A-B-L-E!!!!
Crec que un dels motius de crear el blog van ser els dolços que sempre els hi preparo a casa, per tant aquestes magdalenes molt ràpides i bones passen a davant de la sèpia que us tenia a punt.
La recepta és del llibre imprescindible de la Thermomix, la veritat és que mai l'havia fet aquesta formula, podreu veure que en el blog i tinc un munt de receptes de magdalenes i aquestes casualment sempre les havia passat per alt, segurament per la foto que surt al llibre és molt lletja i no tenen cap atractiu, però ara que les he provat us dic que són molt bones i possiblement unes de les receptes més ràpides i fàcils de fer. També he aprofitat per estrenar les càpsules de paper que em va regalar el meu AIG d'aquest any la Claudia.
Desitjo que us agradin!!!

INGREDIENTS:
200 gr de sucre
La pell de mitja llimona (només la part groga)
2 ous
150 gr de llet
150 gr d'oli de gira sol
270 gr de farina de repostería
1/2 sobre de llevat químic (royal)

PREPARACIÓ: (Thermomix)

1. Posem el sucre al vas juntament amb la pell de la llimona i pulveritzem 20 segons a velocitat 5-10.

2. Afegim els ous i programem 3 minuts, 37º, velocitat 5. Afegim la llet l'oli i remenem 15 seg. a velocitat 5.

3. Incorporem la farina i el llevat químic remenem 10 segons a velocitat 3. Acabem d'unir-ho amb l'espàtula i  la deixem reposar 15 minuts a la nevera.

Preescalfem el forn a 180º

4. Repartim la massa a les càpsules de magdalenes i les posem a coure 15-20 minuts depèn del forn. Comproveu que estiguin cuites amb un escuradents si les punxeu i us surt net és que estan cuites sinó necessiten una mica més de cocció.


BON PROFIT!!!





dijous, 22 de novembre del 2012

POLLASTRE AL "CHILINDRÓN"



Hola!!!!
La proposta que avui us deixo per un dinar és molt senzilla i alhora deliciosa, l'he tret del llibre Imprescindible de la Thermomix però l'he modificada a la meva manera, ja sabeu que la Thermomix s'ha d'adaptar  a vosaltres no vosaltres a ella. 
A veure si us agrada, també us diré què és el pollastre preferit de les meves filles, és fan un tip de sucar-hi pa jejejeje i jo em quedo tranquil·la perquè mengen verdura i proteïna.

INGREDIENTS:
1 pollastre tallat a octaus (1.500kg)
50 gr d'oli d'oliva
3 grans d'all
150 gr de ceba
150 gr de pebrot verd
150 gr de pebrot vermell
50 gr de vi blanc
200 gr de tomàquet triturat
1 pastilla de caldo
pebre
1 pessic de nou moscada
250 gr de xampinyó laminat (jo hi he posat bolets congelats variats)

PREPARACIÓ:

1. Posem al vas l'oli i els alls, trossegem 6 seg a velocitat 5. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'all de les parets del vas i programem 3 minuts, varoma, velocitat 1.

2. Afegim els pebrots, la ceba, i el vi blanc trossegem 4 seg a velocitat 5, amb l'espàtula tornem a baixar els ingredients de les parets i tapa del vas. Programem 10 minuts, varoma, velocitat 1.

3. Posem les papallones, el pollastre estratègicament ben posat, el tomàquet, la pastilla de caldo, el pebre i la nou moscada, programem 20 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim els xampinyons i tornem a programar 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Aboquem en una safata i ja estarà llest per menjar.

NOTA: Jo el que faig és els 10 minuts de coure les verdures aprofito per rossejar el pollastre a la paella. També hi poso un pollastre de 1kg i mig la recepta diu de 1 kg.


És boníssim, per mi una de les millors receptes del llibre



dilluns, 12 de novembre del 2012

JA a ARRIBAT EL MEU AIG / YA LLEGÓ MI AIG

Per fi ja a arribat!!!!
Estic molt i molt contenta el meu AIG aquest any a sigut molt esplèndid!!! M'ha arribat de la mà de Claudia de Córdoba (Argentina) el seu blog és diu A PUNTO NIEVE. Us recomano que li doneu una mirada esta molt i molt bé, li agrada molt treballar amb fondant i xocolata segur que en treureu molt bones idees.
Tant bon punt vaig rebre el paquet el dissabte, no em vaig poder resistir a obrir-lo, a casa m'hi van ajudar i la veritat és que tots vam quedar molt contents amb les mostres d'efecte que hi ha posat en cada detall al preparar-lo!! GRÀCIES CLAUDIA!!!

Por fin ya llegó!!
Estoy muy contenta con mi AIG de este año a sido muy espléndida conmigo!!! Me a llegado de la mano de Claudia de Córdoba (Argentina) su blog és A PUNTO NIEVE. Les invito a dar una vuelta porque esta muy muy bien, le gusta mucho trabajar el fondant y el chocolate estoy segura que vais a sacar muy buenas ideas.
Me llegó el paquete el sabado por la mañana y en casa no pudimos resistir la tentación de abrirlo mis hijas me ayudaron y la verdad es que todos nos quedamos muy contentos de ver el cariño que había puesto Claudia en cada regalo y detalle al prepararlo. GRACIAS CLAUDIA!!!


 Aquí el paquet: El seu contingut un davantal de l'AIG 2012 fet per ella a mà, uns colorants alimentaris, una capsa d'alfajores típics d'allà, topings per decorar pastissos, revistes de receptes de pa i altres de cuina tradicional, uns motlles per xocolata i uns motlles per muffins a  part de dos cartes molt maques escrites per ella explicant'ho tot senzillament em va encantar!!!

Aquí el paquete: su contenido un delantal hecho a mano por ella (me encantó), unos colorantes alimentarios, una cajita de alfajores tipicos de alla, topings para decorar tartas, rvistas de cocina en especial de pan, unos moldes para muffins y unos moldes para chocolate y dos cartas escritas por ella muy lindas redactando todo el contenido del regalo y su preparación, me encantó!!!!

Uns potets amb diferents topings / Unos botecitos con diferentes topings para decorar tartas

 Un motlles per fer bombons de xocolata li poses la xocolata desfeta a dins i quan es refreda li queda el dibuix adherit / Unos moldes para hacer bombones de chocolate le pones el chocolate y cuando los desmoldas queda el dibujo adherido en el chocolate.



Aquí el regal que més m'ha agradat el davantal de l'AIG fet per ella / Aquí el regalo que mas me gusto el delantal del Aig 2012 hecho a mano por ella misma, a que es chulo????


dimarts, 6 de novembre del 2012

FAVES A L'AROMA DE MENTA


Boníssimes!!!!
M'encanten les faves, de qualsevol manera i quan vaig veure la recepta al  nou llibre de Thermomix "Verduras y Legumbres" no em vaig poder resistir a preparar-la!!!
De veritat si us agraden les faves prepareu-les són boníssimes!!!!

INGREDIENTS:
1 ceba tallada a quarts (150gr aprox)
1 pastanaga tallada en 3 trossos (100gr aprox)
1 gra d'all
50 gr d'oli d'oliva
100 gr de pernil serrà a daus
500 gr de faves baby fresques (les meves congelades)
100 gr de vi blanc
1 culleradeta de sal
pebre negra
1 branqueta de menta

PREPARACIÓ: (us deixo un pas a pas)

1.Posem la ceba, l'all, la pastanaga i triturem 3 segons velocitat 5. Abaixem la resta d'ingredients amb l'espàtula. Afegim els daus de pernil, l'oli i sofregim 8 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

2. Posem les papallones, incorporem les faves, el pebre, la sal, la menta, el vi i programem 25 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.



 3. Comprovem el punt de cocció i ja estaran llestes per menjar!!!