dimarts, 5 febrer de 2013

BRÒQUIL AL VAPOR AMB SALSA DE MOSTASSA I TÀPERES



Avui us deixo una recepta de menys de 400 Kcal del nou llibre de Thermomix. Perquè pugueu començar ja amb l'operació bikini. La veritat és que es molt bona a casa els hi va agradar molt la salseta, ja que el bròquil en si és una verdura bastant insípida, lògicament no hi suqueu pa perquè sinó les calories començaran a pujar jijijiji

INGREDIENTS:
700 gr d'aigua pel vas
1 kg de bròquil
120 gr de mantega
40 gr de tàperes
2 cullerades de mostassa de Dijon
1/2 culleradeta de sal
Pebre blanc al gust
Julivert trinxat

PREPARACIÓ:

1. Posem l'aigua el vas, el bròquil net i tallat a dins del recipient varoma i programem 40 minuts, varoma, velocitat 1. Quan acabi retirem el bròquil i el posem en una safata, buidem el vas.

2. Farem la salsa posant la mantega, les tàperes, la mostassa, la sal i el pebre programem 4 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Mentre tallem el julivert petit i li afegim pel bocal.

3. Aboquem aquesta salsa sobre el bròquil i servim.


DELICIÓS!!


13 comentaris:

  1. Me encanta la receta, qué ligera! Besos

    ResponElimina
  2. Deliciós, Judith! perquè als meus fills no els hi agraden aquestes coses???????????
    Petons, guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-la Gemma amb la mostassa qüasi no es nota que menges bròquil

      Elimina
  3. Ostres sempre l acabo fent amb bexamel, una bona idea.

    Muas

    ResponElimina
  4. Hummmmmmmmm ha de ser molt bona aquesta salseta ............ideal per acompanyar aquestes verdures que son una mic ainsipides.
    petons

    ResponElimina
  5. Boníssim! Jo que avui justament n'he menjat... Si arribo a veure la teua recepta abans!

    Petonets!

    ResponElimina
  6. Una recepta molt bona. Me la guardo !!
    Petons.

    ResponElimina
  7. és broquil? sembla coliflor. La salseta ha d'estar boníssima, apuntada Judit! petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Judith la recepta deia coliflor però en català no és diu bròquil?
      LA salseta és boníssima apte per acompanyar qualsevol verdura

      Elimina
  8. Bones !!!!!

    Ahir vam sopar aquesta recepta i està boníssima, tornaré a repetir-la !!!! Moltes gràcies.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.