dilluns, 18 de març del 2013

BUNYOLS DE VENT AMB POMA



Us recomano aquesta recepta de bunyols, queden molt bons i és conserven tendres més temps que els tradicionals bunyols de l'Empordà, a més una de les avantatges que tenen és què no necessiten massa temps de llevat perquè no porten llevat fresc sinó químic, us animo a provar-los.
També volia compartir amb vosaltres un enllaç per mi  important, ja que amb temps de crisis l'empresa Vorwerk a augmentat les seves ventes i continua pujant.
http://actualidadgastronomica.es/thermomix-sigue-desafiando-a-la-crisis-y-bate-records-de-ventas/
Crec que la gent està valorant el fet de tenir una bona alimentació i d'estalviar al mateix temps, dos qualitats que té la Thermomix a part d'una alimentació saludable i variada.
Que tingueu un bon dia!

INGREDIENTS:
500 gr de farina de rebosteria
3 ous
180 gr de sucre
2 pomes pelades i tallades a quarts
1 sobre de llevat químic (royal)
100 gr de llet
100 gr d'anís
2 cullerades de matafaluga i cilandre barrejat
La pell d'una llimona (només la part groga) peleu-la amb un pela vegetals
1 pessic de sal
oli de girasol per fregir-los.

PREPARACIÓ:

1. Posem la pell de la llimona al vas i la ratllem ben fina, 15 segons a velocitat 10. Afegim les pomes i les ratllem 15 segons a velocitat 4.

2. Posem la papallona i afegim els ous i el sucre, programem 2 minuts, velocitat 3.

3. Afegim la llet, l'anís, la sal i la matafaluga amb el cilandre, programem 1 minut, 37º, velocitat 3.

4. Afegim la farina, el sobre de llevadura, remenem 1 minuts a velocitat 3. Deixem reposar la massa 20 minuts.

5. Posem oli en un caçó a temperatura mitja i amb una cullera anem fregint petites porcions de massa, ensucrem i servim.

BONÍSSIMS!





15 comentaris:

  1. Este año no he hecho buñuelos todavía, probaré tu receta con manzana. Besos.

    ResponElimina
  2. Hola guapísima¡

    Cómo me gustan estos buñuelos, todavía no los he probado con manzana y se ven de cine.

    Un beso grande, Teresa

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta que tenen aquest amb poma. T'han quedat molt esponjosos.
    petons

    ResponElimina
  4. que esponjosos es veuen!!!! t'han quedat molt bé. petonets

    ResponElimina
  5. Aquesta mossegada es veu expectacular, deuen quedar ben suaus.

    Muas!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt Gemma són molt suaus tant de gust com de textura!!

      Elimina
  6. Vull fer tantes coses........i els bunyols és una de tantes!!!
    Com tinc la Thmx, igual m'animo a preparar-los.
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si anima't Olga són més fàcils del que sembla!!

      Elimina
    2. els vaig fer i van quedar boníssims....segui t els teus consells....va ser la 1a vegada...si no fos x la thermomix....mai ho hagués intentat!!!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.