dimecres, 13 d’agost del 2014

PASTÍS GELAT DE NATA

Avui us deixo un pastís gelat que tardaré mes a explicar com és fa que no pas a preparar-lo!
Aquesta recepta ens va encantar és ràpida, econòmica i bona. Només necessitarem 3 ingredients, si teniu un sopar entre amics és ideal, per celebrar un aniversari també no porta gens de feina i com què és congelada la podeu fer amb antelació sense cap problema, que més li podem demanar a un pastís jejejeje
Aquesta recepta és del llibre de Rebosteria de Thermomix, espero que us agradi i que la disfruteu!!

INGREDIENTS:
1 paquet de galetes (maria, digestive, etç)
500 gr de nata per  muntar ben freda de la nevera
1 llauna de llet ideal de  370gr
Fideus de xocolata per decorar (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Posem les galetes al vas i les triturem 10 segons a velocitat 7. Retirem i en posem al meitat al fons d'un motlle d'aquests què és desmonten, l'altre meitat la reservem (jo vaig retallar un cercle de paper de forn i el vaig posar a sota a la base així és més fàcil de treure del motlle)

2. Ara posarem la papallona i la nata ben freda (remenarem bé el pot perquè el greix és reparteixi) programarem velocitat 3 i 1/2 sense posar temps quan veiem que ens comença a quedar enganxada a les parets del vas ja la tindrem a punt.

3. Afegirem la llauna de llet condensada i remenarem 5 segons a velocitat 2 i 1/2. Retirem la papallona i amb l'espàtula ho acabem d'integrar bé. Ara posem la meitat de la nata a sobre la base de galetes a sobre la nata i posem la resta de les galetes trinxades i altre cop ho cobrim amb la nata restant, donem uns cops sobre l'encimera amb el motlle perquè ens quedi la superfície llisa i cap al congelador un minim de 3 hores.

4. Per desmotllar-la la retirem del congelador la desmotllem enplatem i la deixem reposar a temperatura ambient uns10 minuts, la podem decorar amb fideus de xocolata, caramel etç i ja la tindrem a punt per servir.

BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.