dimarts, 23 de setembre del 2014

RED VELVET BROWNIE amb CREMA DE FORMATGE


Ja arribat la tardor!!
I quina millor manera per celebrar-ho que menjant aquest brownie, feia molt de temps que volia fer el red velvet cake però no torbava mai el moment, divendres mirant pels vostres blogs vaig veure que l'Eva de Ma petit Boulangerie havia penjat aquest brownie, ahir era l'ocasió perfecte per fer-lo l'aniversari de la Xènia així que vaig pensar que tenia l'excusa perfecte per menjar algo dolç ;-) a més té una textura tendre i humida molt encertada, a casa ens a agradat molt.
O sigui que us deixo amb la recepta i us recomano que el proveu perquè és molt bo, també us diré que guanya d'un dia per altre, com més reposat millor.

Bona setmana!!

INGREDIENTS:

Brownie:
115  gr de mantega a temperatura ambient
120 gr de sucre
2 ous
2 culleradetes d'extracte de vainilla
30 gr de cacau en pols valor
1 pessic de sal
1 culleradeta petita de colorant vermell
1/2 cullereta de vinagre blanc
100 gr de farina
Crema de formatge:
250 gr de formatge cremós (tipus philadelphia, quark)
1 ou
40 gr de sucre
1/2 culleradeta d'extracte de vainilla

PREPARACIÓ:

Pre- escalfem el forn a 180º

1. Posem el sucre i la mantega a dins del vas i programem 2 minut, velocitat 3. Quan falti 1 minut afegim els ous d'un en un pel bocal i l'extracte de vainilla.

2. Incorporem el cacau en pols i el pessic de sal, remenem 20 segons a  velocitat 3.

3. Afegim el colorant vermell i remenem 20 segons mes a velocitat 3. Tot seguit afegim el vinagre i remenem 10 segons a velocitat 3 (aquest pas el podeu fer amb la màquina en marxa)

4. Incorporem la farina i programem 30 segons velocitat 2. Reservem 1/4 part i l'altre la posem en un motlle quadrat o rectangular folrat amb paper vegetal

5. Netegem el vas i posem a fer la crema de formatge, posarem el formatge juntament amb l'ou al vas i programarem  1 minut a velocitat 3, anirem afegint el sucre i l'extracte de vainilla pel bocal. Aboquem aquesta crema sobre el brownie, amb un cullera afegim la mescla reservada i amb la punta d'un ganivet l'anirem escampant com si féssim dibuixos.

6. El fornegem a 180º durant 30 minuts. Un cop fred el desmotllem i tallem a quadradets.

BON PROFIT!
  
Us deixo l'enllaç d'un video per veure'n l'elaboració.


dimarts, 16 de setembre del 2014

FIDEUÀ DE VERDURES


Bona tarda!!
Després de dies casi sense publicar res, per tot l'enrenou que ens a portat el fet de canviar de model de Thermomix, avui per fi us deixo una recepta d'aquelles que tant ens agrada del dia a dia, sana, econòmica i fàcil. 
També aprofito per presentar-vos el nou TM5 que incorpora el sistema de cuina guiada mitjançant un llibre digital, té un 10% mes de capacitat que el seu antecessor, el sistema de tancament de la tapa mes segur i totes les receptes s'adapten al TM31 i serveixen els mateixos llibres ja que també el podem fer servir manual.
Espero que us agradi i bona setmana!

INGREDIENTS: (5 persones)
2 grans d'all
150 gr de ceba
1 nyora neta sense grana
50 gr d'oli d'oliva
100 gr de pebrot verd
100 gr de pebrot vermell
150 gr d'espàrrecs verds tallats
150 gr de xampinyó tallat a quarts
150 gr de tomàquet triturat
2 pastilles de brou o sal
1/2 culleradeta de colorant
Unes branquetes de safrà
350 gr de fideus
800 gr d'aigua

PREPARACIÓ:

1. Posem els alls, la ceba, la nyora, els pebrots i l'oli a dins del vas, triturem 4 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera (per la TM31 sofregim a varoma)

2. Afegim els espàrrecs tallats i els ofeguem 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. (TM31 temperatura varoma)

3. Afegim els xampinyons, el tomàquet, el safrà i el colorant, programem 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim l'aigua, les pastilles de brou i escalfem programant 8 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.

5. Incorporem els fideus i programem el temps indicat al paquet uns 8-9 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Els posem en una safata, deixem reposar 5 minuts i servim.

BON PROFIT!!







dimarts, 9 de setembre del 2014

GELAT DE COOKIES I IOGURT


Hola a tot@s
Després d'uns dies de descans i d'un viatge a Madrid per conèixer el nou model de Tmx el TM5, us deixo aquest gelat de cookies per passar la calor, que aquest any ens a arribat tard.
La recepta l'he tret del llibre "lo mejor de nuestros recetarios" és molt fàcil i molt bona. Espero que us agradi i el pròxim post us parlaré una miqueta del nou TM5 que és un passada.

Bona setmana!

INGREDIENTS:
120 gr de cookies
250 gr de sucre
400 gr de iogurt
400 gr de nata

PREPARACIÓ:

1. Posem les galetes al vas i les triturem 2 segons al turbo. Les retirem i reservem en un bol.

2. Posem el sucre al vas i el pulveritzem 15 segons a velocitat 9. Afegim el iogurt i remenem 30 segons a velocitat 5. 

3. Incorporem les galetes i remenem 30 segons, gir esquerra, velocitat 2. Retirem i reservem en un bol.

4. Ara posem la papallona al vas i la nata, la muntarem a velocitat 4 sense programar temps (1 minuts mes o menys), un cop muntada l'unim a la crema reservada amb l'espàtula. Posem la crema en un taper i cap al congelador, quan faci unes 5 hores l'obrirem i el remenarem amb una cullera per trencar els cristalls el deixem al congelador fins que sigui ben sòlid.

Servim i decorem amb galetes, bon profit!