dijous, 11 de febrer del 2016

PA DE MOTLLE amb PEBROT DEL PIQUILLO




Hola!!
Avui us deixo un pa, original i diferent, amb pebrot del piquillo a dins, sabíeu que les masses els hi podem posar de tot, des de verdures, olives, espècies fins i tot substituir l'aigua per cervesa, vi blanc, tomàquet ratllat etç..
Aquest pa és ideal per acompanyar formatges i carns, el gust del pebrot li dona un toc gourmet, ideal per sibarites i per si teniu algun sopar per sorprendre als comensals.

INGREDIENTS:
Massa mare:
50 gr d'aigua
10 gr de llevat fresc
1/2 culleradeta de sucre
70 gr de farina de força
Massa de pa:
60 gr d'aigua
60 gr de pebrots del piquillo
1/2 culleradeta de sucre
10 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta de sal
250 gr de farina de força

PREPARACIÓ:

1. Farem la massa mare posant tots els ingredients a dins del vas i remenem 30 segons a velocitat 4. Retirem del vas i reservem dins d'un bol fins que dobli el seu volum.

2. Ara anirem per la massa de pa, posem l'aigua, els pebrots, el sucre, l'oli i la sal. Triturem 5 segons a velocitat 5. Amb l'espàtula abaixem la resta d'ingredients del vas i la tapa.

3. Afegim la farina, la massa mare i amassem 2 minuts a velocitat  espiga. Deixem reposar a dins del vas fins que dobli el seu volum. Un cop a doblat la retirem del vas i l'amassem una mica amb les mans, la posem dins d'un motlle de plum-cake i la deixem reposar 15 minuts aprox, mentre escalfem el forn a 200º.

4. La posem al forn 25 minuts, un cop cuit el retirem del motlle i el deixem refredar del tot.

BON PROFIT!!




2 comentaris:

  1. Mmmmmm....m'agrada aquest ingredient pel pa! Ha de tenir un gust molt especial, oi?
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.