divendres, 15 d’abril del 2016

MAGDALENES de POBLE


Hola!!
Ja tornem a ser divendres hi per celebrar que tenim el cap de setmana aquí amb la Sandra hem preparat aquestes delicioses magdalenes,  no hi ha res millor que esmorzar o berenar unes magdalenes casolanes i si són de poble encara més jejejeje, la veritat és que ens va fer molta gràcia el nom per això les vam fer però el millor de tot el resultat  fan honor al seu nom, queden molt esponjoses i és mantenen tendres molts de dies!

INGREDIENTS:
5 ous
270 gr d'oli d'oliva suau o de girasol
300 gr de farina
270 gr de sucre
1 sobre de "gaseosas el tigre" (doble els 2 paquets)

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180º
1. Posem la papallona al vas i afegim els ous, el sucre i programem 7 minuts, 40º, velocitat 4 (TM31 a 37º) Quan acabi el temps tornem a programar 6 minuts mes a la mateixa velocitat però aquest cop sense temperatura.

2. Afegim l'oli i programem 5 segons a velocitat 3. Tot seguit la farina,  els sobres de "gaseosa" i programem 4 segons velocitat 3. Mirem pel bocal i si no està ben barrejat tornem a programar 4 segons a velocitat 3.

3. Repartim la massa amb motlles de magdalena o càpsules de paper, espolvoregem amb sucre i les fornegem 10-12 minuts fins que estiguin ben cuites.

BON PROFIT!


4 comentaris:

  1. M'agradaria fer-les pero no tinc aquest sobre de 'gaseosas".. Puc posar bicarbonat sol?

    ResponElimina
    Respostes
    1. També t'anirà bé, pero son fàcils de trobar, al mercadona de la marca litines

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.