dimarts, 22 de novembre del 2016

COOKIES BROWNIE de XOCOLATA


Hola!!
Ja sé que encara falta un mes però a casa ja comencem a provar receptes pel nadal, aquestes cookies les estem fent al taller de dolços de nadal, són un vici!!. Quan comences no pots parar de menjar-ne per tant us recomano fer-les a l'últim moment perquè sinó en tindreu de fornejar mes ja què hauran volat totes jejeje.
Són molt fàcils i s'elaboren amb ingredients que totes tenim per casa, són una bona opció per substituir el torró típic de cada any i les podeu fer amb antel.lació, si les guardeu a dins una caixa de metall o un pot de vidre és conserven millor.
Per tant comenceu a encendre el forn i poseu-vos a fer cookies :-)

INGREDIENTS:
50 gr de farina de repostería
20 gr de cacau en pols (valor)
1 polsim de sal
1 culleradeta de cafè de llevat químic (royal)
150 gr de xocolata fondant postres a trossos
30 gr de mantega
150 gr de sucre
1 culleradeta de vainilla líquida
1/2 cullerada de cafè soluble
2 ous
100 gr de perles de xocolata

PREPARACIÓ:

1.Posem la farina, el cacau,la sal i la llevadura al vas, remenem tot junt 10 segons a velocitat 6. Retirem i reservem

2. Ara posem un vol sobre la tapa del Thermomix i pesem la xocolata i la mantega, ho posem al microones a màxima potencia, 30 segons, remenem i tornem a repetir fins que estigui ben fosa. Reservem

3. Mentre en el vas i posem al papallona, els ous, el sucre , al vainilla liquida, el cafè soluble i programem 5 minuts, 37º, velocitat 3'5. Quan acabi el temps tornem a programar 5 minuts a velocitat 3'5 aquest cop sense posar-hi temperatura.

4. Afegim la xocolata que ja tindrem fosa i remenem 20 segons a velocitat 3.

5. Incorporem la farina reservada amb el cacau i barregem 8 segons a velocitat 2'5. Retirem la papallona fem baixar la resta d'ingredients de les parets i afegim les perletes de xocolata, amb l'espàtula les anem unint a la massa. Retirem la massa del vas i la reservem a la nevera un mínim de 20 minuts

Escalfem el forn a 180º a dalt i baix

6. Folrem 2 safates del forn amb paper vegetal i anem posant cullerades de massa de la mida d'una nou separades entre elles perquè al coure no s'enganxin i les posem a coure al forn 8-9 minuts, un cop cuites les deixem refredar un mínim de 15 minuts a la, safata del forn. Un cop fredes les guardem dins una caixa de metall o un pot de vidre.

BON PROFIT!

Nota: Aquestes galetes queden toves de dins, no ens han de quedar seques, per tant respecteu el temps de cocció encara que us semblin crues



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.