dijous, 13 d’abril del 2017

BACALLÀ AMB SALSA VERDA


Bona tarda!!
Demà és Divendres Sant hi ha casa és tradició menjar bacallà, després de provar diferents receptes de bacallà, amb tomata, ous i panses, aquesta és la què ens agrada més, per això avui la comparteixo amb vosaltres perquè em pugueu donar la vostra opinió.
És molt senzilla de fer i queda boníssima!!

INGREDIENTS:
250  gr de ceba
2 grans d'all
Julivert unes branques
50 gr d'oli d'oliva extra verge
150 gr de vi blanc
500 gr de cloïssa neta
8 lloms de bacallà dessalat
1 culleradeta de maizena

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba, els alls, el julivert i l'oli al vas ho triturem 6 segons a velocitat 5. Tot seguit ho sofregim 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

2. Incorporem el vi blanc i posem el cistellet dins amb les cloïsses, tapem i posem el recipient varoma a sobre amb el Bacallà, programem 15 minuts, varoma, velocitat 2.

3. Un cop a passat el temps mirem si el bacallà està ben cuit sinó posem un parell de minuts mes. Retirem el bacallà el posem en una cassola o safata, afegim les cloïsses per sobre i reservem.

4. Afegim la cullerada de maizena i programem 3 minuts, 100º, velocitat 2, si us agrada més triturat que no és noti la ceba ho podeu triturar a velocitat 5. Afegim aquesta salsa al peix i ja el tindrem llest per menjar.

BON PROFIT!

Nota: Ho podeu fer amb qualsevol tipus de peix, amb lluç també queda molt bo ;-)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.