dijous, 23 de novembre del 2017

COFFEE and WALNUT CAKE


Hola!!
Si sou uns amants del cafè, aquesta recepta no us la podeu perdre, cada vegada m'agraden més els postres amb cafè i aquest sens dubte no us deixarà indiferent!!
La recepta l'he tret de la plataforma de receptes del Regne Unit en concret del llibre "The Bristish Isles on a plate" us recomano que feu una ullada a les receptes que porta perquè són fantàstiques, a més amb el cookkey és súper fàcil fer i seguir receptes d'altres llibres.

INGREDIENTS:
Massa:
175 gr de mantega
175 gr de sucre morè
175 gr de farina de rebosteria
3 ous
1 sobre de llevat químic (royal)
3 cullerades de cafè soluble dissolt amb 2 cullerades d'aigua
60 gr de nous
Cobertura:
200 gr de sucre glaç
100 gr de mantega a temperatura ambient
1 cullerada de cafè soluble dissolt amb 1 d'aigua

PREPARACIÓ:
Escalfem el forn a 180º dalt i baix

1. Posem al vas la mantega, el sucre morè i remenem 20 segons a velocitat 4. 

2. Afegim els ous, la farina, el llevat químic i el cafè, remenem 20 segons a velocitat 5. Fem baixar la resta de les parets del vas i tornem a programar 20 segons a velocitat 5.

3. Afegim les nous i ho barregem 10 segons, gir esquerra, velocitat 3'5.

4. Posem la massa dins d'un motlle de 20 cm diàmetre i la fornegem 25-30 minuts. Un cop cuita retirem del forn i la deixem refredar del tot

5. Amb el vas sec i net farem la cobertura, posarem el sucre glaç, la mantega i el cafè, programem 20 segons a velocitat 4. Amb l'espàtula fem baixar la resta de les parets i tornem a repetir 20 segons al 4.

6. Per fer el muntatge, partirem el pastís en 2 parts iguals, al mig el farcirem amb la meitat de la crema de cafè, tapem i posem la resta de crema per sobre.

BON PROFIT!!

Nota: el podeu decorar amb nous per sobre, la recepta original és fa amb 2 motlles de 18 cm i es divideix la massa alhora de coure-la, jo ho vaig fer tot en un sol motlle i després la vaig partir en dos, per no equivocar-vos i perquè us quedi  igual poseu 2 escuradents  alhora de partir la massa, així els tindreu com a punt de referència alhora de muntar el pastís



2 comentaris:

  1. Xiqueta, que bo ha de ser! A mi també m'agraden les postres i els pastissos que porten cafè!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.