divendres, 12 de gener del 2018

PATÈ de SALMÓ


Bon dia!!
Tot i què aquesta recepta la vaig fer per Reis, la comparteixo amb vosaltres perquè és molt fàcil, és un entrant per picar molt original i molt bo, el preu tampoc és dispara per tant la podem incluïr a les receptes de la "cuesta de enero" jajjaja
La vam fer a la classe de Nadal, aquí la veureu modificada al meu gust :-)


INGREDIENTS:
300 gr de salmó fumat
1 iogurt grec
1 cullerada de mostassa
Un polsim de sucre
1 cullerada de suc de llimona
Un polsim de pebre blanc
Anet fresc o sec
Crustonets de pa i torradetes

PREPARACIÓ:

1. Posem 150 gr de salmó a dins del vas i el ratllem 2 segons a velocitat 4. Retirem i reservem.

2. Posem la resta del salmó, el iogurt, la mostassa, el polsim de sucre, el suc de llimona al vas i triturem  5 segons a velocitat 5. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients de les parets del vas i tornem a triturar 15 segons a velocitat 4.

3. Afegim el salmó reservat, el pebre i l'anet i remenem 5 segons, gir esquerra, velocitat 2.

BON PROFIT!!

Nota: Aquesta recepta és conserva ben bé 8 dies a la nevera, en un pot hermètic





2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.