Aquí ja és comença a notar una mica el fred, i ahir al vespre tenia ganes d'encendre el forn per preparar alguna cosa, i sentir l'oloreta de menjar per tota la casa i també aquella escalforeta que surt del forn quan acabes de coure-hi alguna cosa, MMm m'encanta.....
Aprofitant que tenia un grapat de pastanagues a la nevera, vaig pensar que en faría una coca, però al final tot pensant i remenant en van sortir unes magdalenes, nomès puc dir-vos que són delicioses i molt esponjoses, malgrat que no pugen gairé crec que és pel pes de la pastanaga, el resultat va ser molt bo i ha casa els hi van agradar molt.
Font: llibre "Dietas especiales con thermomix"
INGREDIENTS:
150 gr de sucre (jo 120)
300 gr de pastanaga
3 ous
100 gr de margarina a temperatura ambient
200 gr de farina de rebostería
1 sobre de llevat royal
1 pessic de sal
1 cullerada de suc de llimona
Sucre moreno per decorar
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Pulveritzem el sucre programant 1 minut, velocitat progressiva 5-10.
2. Afegim les pastanagues pelades i tallades a trossos grans. Programem 3 minuts, 70º, velocitat 4.
3. Col.loquem les papallones, afegim els ous i remanem 2 minuts, 37º, velocitat 3.
4. Incorporem la margarina i tornem a remenar 2 minuts a velocitat 3.
5. Incorporem la farina, la llevadura, la sal i el suc de llimona, remenem programant 15 segons, velocitat 2.
6. Repartim la massa en capsules de magadalena emplenant-les fins la meitat i posem sucre moreno pel cim i les deixem coure al forn durant 15 minuts.
Unes magdalenes diferents però que tenen d’estar molt bones.
ResponEliminaPetons
Que ricas estas magadalenas!! Me las apunto.
ResponEliminaUn besiño.
qué cosa más rica! yo que últimamente estoy muy golosa las remataría con un cream cheese frosting, ummmm
ResponEliminabs!
Boníssimes, les pastanagues donen una textura increïble, m'encanten.
ResponEliminaPetonets
Hola!!!
ResponEliminaQue curiós, tot i que no es el primer cop que les veig, em semblen sorprenents, no las he tastat mai (ni fet :P) es una d'aquelles coses que em costa de fer, tenen un color i la textura sembla impecable.
Poder m'animi:)
Petons maca!
No he menjat mai, ni magdalenes, ni pa de pessic de pastanaga
ResponEliminauna abraçada
Yo ya he hecho un par de tartas y unos cupcakes de zanahoria y el resultado es más que magnífico. Seguro que tus magdalenas son un vicio.
ResponEliminaBesos.
Me encanta la zanahoria para la repostería, las madalenas seguro que están divinas.
ResponEliminaYo las veo fantasticas wapa y seguro que estaban de muete lenta.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Cada vegada que miro al teu blog m´entra una gana, jajajaj
ResponEliminaHa de star tot increibel!
Feliç Dia!
Quina idea més bona, jo també tinc unes quantes pastanagues a la nevera, o sigui que ja es poden anar preparant...
ResponEliminaque bones aquestes magdalenes, la pastanaga li ha de donar un sabor fantàstic, quin color més bonic
ResponEliminapetons
A més de delicioses, tenen un coloret sensacional. A parells en menjaria jo de les teves magdalenes! ^^
ResponEliminaDeliciosas y esponjosas, te cojo un par para el café. Besitos y feliz día...
ResponEliminaMoltes i moltes gracies pels vostres comentaris, la veritat és que són molt bones!!
ResponEliminaUs animo a totes a provarles
Hola Judith!, gràcies pel teu comentari al meu blog, veig que tens unes receptes molt bones i molt ben presentades!,la Xenia i la Sandra deuen estar encantades amb les teves magdalenes, pans... A reveure!, et poso a la meva llista per no perdre'm res més!
ResponEliminaGracias por tu visita. No encuentro el traductor, aunque por las fotos veo que los muffins que preparaste se ven deliciosos.
ResponEliminaCariños
Mmmm, que bones! Ja saps que jo sóc la reina de les magdalenes i ens agraden molt. No ho he provat mai però no són mala idea.
ResponElimina