Aquest va ser el nostre sopar de divendres, a casa els divendres sempre fem pizza és com una tradició!!
Li he posat el nom de pizza blanca perquè és així com la van batejar les meves filles però també li podríem dir pizza carbonara.
Abans quan no tenia la Thermomix sempre anàvem a comprar-les o ens les fèiem portar a casa, però ara és tant fàcil fer pizza i tant ràpid que tardo menys en fer-la jo que no pas que vinguin a portar-les jejej i són molt més bones...Indiscutiblement!!!
INGREDIENTS:
Massa:
200 gr d'aigua
50 gr d'oli d'oliva
25 gr de llevat fresc
400 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
1 culleradeta d'orenga
Farcit:
Mozzarella
Crema de llet
Formatge de cabra (rulo)
Beicon a daus
Ceba laminada ben fina
Orenga
PREPARACIÓ:
1.Posem l'aigua, l'oli al vas i programem 1 minut, 37º,velocitat 2. Incorporem el llevat i remenem 4 segons a velocitat 4.
2. Afegim la farina, la sal i l'orenga amassem 1 minut. velocitat espiga. Deixem reposar la massa dins del vas uns 30 minuts.
Precalentem el forn a 200º
3. Retirem la massa i la dividim en dos parts iguals, l'estirem sobre un motlle de pizza ben fina i li posem els ingredients, la crema de llet, la mozzarella, la ceba laminada, el beicon, i el formatge de cabra per sobre, la posem a coure al forn 25-30 minuts.
BON PROFIT!!!
Tens tota la raó, es mes rapit fer-la que no que te la portin. I a mes assaboreixes els gustos que mes t'agraden, encara que siguin barreges rares.
ResponEliminaPerò només mengeu una per els quatre?.
això si que es aguantar el tipus. hihihihi.
t'ha quedat molt be
petons
Noooo me'n surten dues de grosses ieés veritat a vegades l'hem encàrregat i han tardat 45 minuts a portar-la, amb la Thermo és molt més ràpid, fàcil i bona!!!
ResponEliminaMmm que pizza mas rica y que buen día para comerla, los viernes, mi día favorito, un beso.
ResponEliminaMolt bona!!!!!!!!!!!
ResponEliminaJo també les faig a casa i queden molt mes bones.
Petonets
UMMMMMMMM...COMO SE VE ESTA PIZZITA, ME ENCANTAN CON CUALQUIER INGREDIENTE QUE LLEVE...ME GUSTAN TODAS Y ES MI MEJOR OPCION LOS FINDE POR LA NOCHE CON UNA BUENA PELI,
ResponEliminaBESOS,
Confesso que a mi les pizzes m'agraden més sense tomata, i si són fetes a casa millor!!!
ResponEliminapetonets
Te ha quedado estupenda, en mi casa la hacemos los sábados! jajaja te cojo un trocito!
ResponEliminabesos
ja se que soparem aquesta nit!!! ;P petonets guapa
ResponEliminanosaltres ahir tambe vem fer pizza pero no tenim la thermo aixi que el meu home o va fer a la antigua! tambe va quedar bonissima!
ResponEliminaM'agrada el nom de "pizza blanca", ha de ser boníssima!
ResponEliminaUna pizza molt bona i molt rapida de preparar, crec que encertat denominar-la, Pizza blanca !!
ResponEliminaPetons
a casa té l'exit assegurat...! me l'apunto
ResponElimina