divendres, 31 de març del 2017

"BIZCOCHO" 4 Quarts


Bona tarda!!
Ja tornem a ser divendres i després d'un munt de dies sense publicar, no per falta de ganes, sinó perquè tenim el meu pare ingressat a l'hospital i totes les hores lliures les he dedicat a ell, però avui torno amb aquesta dolça recepta, no perdem al costum de tenir alguna cosa dolça per picar el fi de setmana, jejejeje
Aquesta coca és diu 4 quarts perquè porta 4 ingredients i de cada un i posem la mateixa quantitat per tant seguint les proporcions la podeu fer mes gran o petita.
Espero que us agradi i que disfruteu molt del cap de setmana!<3 p="">

INGREDIENTS:
4 ous (separat clara i rovell)
1 pessic de sal
200 gr de mantega
200 gr de sucre
200 gr de farina rebosteria
1 cullerada de llevat químic

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180º

1. Posem la papallona al vas, les clares, la sal i programem  4 minuts, velocitat 4. Un cop muntades les retirem del vas i reservem en un bol.

2. Posem la mantega al vas juntament amb el sucre i remenem 3 minuts, velocitat 3. Amb l'espàtula fem baixar la mantega fins el fons del vas, afegim els rovells i remenem 30 segons a velocitat 3.

3. Incorporem la farina i el llevat i barregem 30 segons a velocitat 3.

4. Afegim la meitat de les clares muntades i remenem 15 segons a velocitat 3'5. Fem baixar la resta d'ingredients de les parets del vas i afegim la resta de clares, tornem a remenar 15 segons a velocitat 3'5.

5. Posem la mescla dins un motlle de plum-cake prèviament untat amb mantega i enfarinat,  la posem a coure al forn 45 minuts aprox.

BON PROFIT!


Nota:  Li vaig afegir unes perletes de xocolata en el pas 4.






2 comentaris:

  1. Desitjo que no sigui res la malaltia del teu pare i...que gaudiu d'aquest dolcet!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga així ho vam fer jeje el meu pare ja es a casa ahir li van donar l'alta

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.