tag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post1940733949710551803..comments2023-09-22T14:58:04.555+02:00Comments on La cuina de l'estany: NÚVOLS DE GELATINA "COTÓ"Judithhttp://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-86847718939438497552010-02-23T10:14:10.418+01:002010-02-23T10:14:10.418+01:00és genial això de fer llaminadures a casa, t'h...és genial això de fer llaminadures a casa, t'han quedat molt bé.<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-57492410933037786042010-02-23T10:01:20.220+01:002010-02-23T10:01:20.220+01:00Remena nena, la Mercè és un sol, Benvinguda!!!
Fe...Remena nena, la Mercè és un sol, Benvinguda!!!<br /><br />Fem un mos, si tindràs d'escalfar l'aigua en un cassó fondre les gelatines, la deixes refredar en un motlle de silicona (sempre van mes bé per demotllar)un cop cuallada la talles a trossets i en un vol amb unes varilles de montar nata, les vas montant, és una mica lent tindràs de tenir pàciencia, un cop et dobli el seu volum i canvii de color ja les podràs posar en motlles i deixar-les reposar 12 hores perque torni a quedar cuallat, el demès tot igual.<br />espero haver-te ajudat.<br /><br />PetonsJudithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-86315449456688615502010-02-23T08:47:00.917+01:002010-02-23T08:47:00.917+01:00Jo no tinc la thermomix, es poden fer de forma tra...Jo no tinc la thermomix, es poden fer de forma tradicional?<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-22278262347762582722010-02-22T20:14:05.654+01:002010-02-22T20:14:05.654+01:00Holaa!!! Jo igual que la Gemma, t'acabo de des...Holaa!!! Jo igual que la Gemma, t'acabo de descobrir a través de la Merçè!!! Però quina cosa més bona, llàstima que encara no tinc la thermomix!!! Haurè de fer un pensament!!! <br />En el teu bloc m'hi haurè de dedicar un cap de setmana!!!Mariahttps://www.blogger.com/profile/11578114978546723091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-27430832268533619472010-02-22T15:13:59.906+01:002010-02-22T15:13:59.906+01:00Cristina, les receptes són per la 31, peró les pot...Cristina, les receptes són per la 31, peró les pots fer amb la 21 sense cap problema, l'únic que canvia són els temps de triturat i la temperatura la 21 comença a 40º i la 31 a 37º.<br /><br /><br />Gemma, m'agrada molt que em visitis!!!Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-56621668502767422402010-02-22T09:18:52.564+01:002010-02-22T09:18:52.564+01:00Hola! T'acabo de descobrir a través del blog d...Hola! T'acabo de descobrir a través del blog de la Merce de cuina per llaminers... tens receptes que són una passda! La focaccia, la coca de llardons i aquestes esponges mateixes... aquí hi tinc feina per dies :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-16475520160421090512010-02-22T08:00:12.730+01:002010-02-22T08:00:12.730+01:00Acabo de conéixer el teu blog i m'aha agradat ...Acabo de conéixer el teu blog i m'aha agradat molt, t'aniré seguint!! Per cert les receptes per thermomix són per la th21 o th23?Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-62106343891449992982010-02-21T18:45:06.631+01:002010-02-21T18:45:06.631+01:00Qué golosina más estupenda para los niños.
Un besi...Qué golosina más estupenda para los niños.<br />Un besito.Irmina Díaz-Frois Martínhttps://www.blogger.com/profile/11919945545253998815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-47189106465717160122010-02-20T11:42:29.955+01:002010-02-20T11:42:29.955+01:00Que bons, jo tinc una altre recepta, però aquesta ...Que bons, jo tinc una altre recepta, però aquesta la tastarem, gràcies. Bon cap de setmana.Carmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.com