tag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post5589394997845403097..comments2023-09-22T14:58:04.555+02:00Comments on La cuina de l'estany: ESPIGUES DE PA AMB OLIVES NEGRESJudithhttp://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-24239825946196386842014-02-05T22:55:10.474+01:002014-02-05T22:55:10.474+01:00Gràcies Judith!! Provaré el pa. Les masse fermenta...Gràcies Judith!! Provaré el pa. Les masse fermentades em fan respecte però hauré d'atrevir-me.Paquitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-91615578811776212912014-02-05T10:23:15.441+01:002014-02-05T10:23:15.441+01:00Gracias Conchi pues si estaba muy rico!!Gracias Conchi pues si estaba muy rico!!Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-17735238305803971242014-02-05T10:19:53.625+01:002014-02-05T10:19:53.625+01:00Gràcies MªAngelsGràcies MªAngelsJudithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-12124794210111163102014-02-05T10:15:37.740+01:002014-02-05T10:15:37.740+01:00Hola!!
Si el forn a dalt i baix i si tens ventilad...Hola!!<br />Si el forn a dalt i baix i si tens ventilador millor perquè així és reparteix mes bé l'esclafor, a veure el temps per doblar és depèn de la temperatura ambient uns 35 -45 minuts. El que pots fer pèrquè vagin més ràpid és tapar-les amb paper film.<br />Espero haver-te ajudat i gràcies per la teva visita!<br />JudithJudithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-79506425411654310912014-02-04T22:53:57.638+01:002014-02-04T22:53:57.638+01:00Jo preguntava si el forn era a dalt i a baix i qua...Jo preguntava si el forn era a dalt i a baix i quanta estona tarda aproximadament a doblar el volum.<br />GràciesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-17764979629907379952014-02-04T22:50:57.627+01:002014-02-04T22:50:57.627+01:00Ostres!!!! Aquest comentari del forn l'he fet ...Ostres!!!! Aquest comentari del forn l'he fet sense obrir el meu compte i surt el nom d'en Quim, el meu marit.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-54417256003192441392014-02-04T22:46:25.081+01:002014-02-04T22:46:25.081+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Quim Massa i Roshttps://www.blogger.com/profile/11248851293371090424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-34273236499117655582014-02-04T16:11:29.133+01:002014-02-04T16:11:29.133+01:00Gràcies Neus, és molt bo!Gràcies Neus, és molt bo!Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-46001189877153399632014-02-04T09:05:56.226+01:002014-02-04T09:05:56.226+01:00Menudo pan de olivas te ha salido, debía estar muy...Menudo pan de olivas te ha salido, debía estar muy rico!! Me gusta. Bss.conchihttps://www.blogger.com/profile/13259607380591294580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-89658376176237777022014-02-03T22:46:07.389+01:002014-02-03T22:46:07.389+01:00Molt maques totes dues!Molt maques totes dues!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9153478878519045442.post-48868267257131859992014-02-03T20:59:48.146+01:002014-02-03T20:59:48.146+01:00quina bonaa pinta!! :)quina bonaa pinta!! :)Neushttps://www.blogger.com/profile/10005290213151135385noreply@blogger.com