dijous, 9 de novembre del 2017

MUSCLOS amb SALSA de VI BLANC I NATA


Hola bona tarda!!
Avui una recepta molt fàcil i molt econòmica, ideal per sopar o per fer un aperitiu sense deixar-hi la mesada jajajaja. A casa ens agraden molt els musclos, de qualsevol manera, l'altre dia mirant el llibre de receptes del món vaig trobar aquests que em van cridar l'atenció per la seva senzillés i perquè casualment tenia tots els ingredients, que us puc dir d'aquesta recepta són molt bons la salsa és exquisida i amb poc temps i diners teniu un àpat solucionat. :-)
Aquí us en deixo la recepta 

INGREDIENTS:
Julivert fresc
220 gr de ceba
2 grans d'all
45 gr d'oli d'oliva
1 kg de musclos nets els poseu dins el varoma
150 gr de vi blanc
1 pessic de sal
1 pessic de pebre blanc
100 gr de nata per cuinar

PREPARACIÓ:

1. Posem el julivert al vas i el piquem 5 segons a velocitat 7. Retirem i  reservem

2. Ara posem la ceba, els alls i l'oli, piquem 4 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 8 minuts, 120º, velocitat cullera.

3. Afegim el vi blanc, posem el recipient varoma amb els musclos a dins i programem 13 minuts, varoma, velocitat 1.

4. Retirem el varoma i el posem sobre un  plat, el mantenim tapat, posem el cistellet sobre la tapa i reduirem una mica la salsa 10 minuts, varoma, velocitat 1

5. Afegim al vas la sal, el pebre i la nata programem 2 minuts, 90º, velocitat 1. Aboquem aquesta salsa sobre els musclos que ja haurem posat en una safata i espolvoregem amb el julivert picat. 

BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.