dimarts, 31 de maig del 2011
ENROTLLATS
Aquesta recepta és d'aquelles que no deixaria mai de fer-la, és bona, ràpida i no sé perquè a casa sempre que preparo aquests tipus de sopar els i encanta, sobretot per mirar el partit davant la tele no necessites ni plat, aquests frankfruts em decidit anomenar-los enrotllat's per la manera com és preparen.
Font: Magazine thermomix Setembre 2010
INGREDIENTS:
90 gr de llet
20 gr de sucre
60 gr de mantega a temperatura ambient
20 gr de llevadura
1 ou gran o 2 petits + 1 per pintar
300 gr de farina de força
1/2 culleradeta de sal
Frankfurts
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet, el sucre i la meitat de la mantega al vas. Programem 1 minut, 37º, velocitat 2.
2. Afegim el llevat, l'ou i remenem 3 segons velocitat 3.
3. Afegim la farina, la sal programem 3 minuts, velocitat espiga i anem afegint pel bocal la resta de la mantega. Deixem reposar la massa a dins del vas fins que dobli el seu volum. ( 1 hora a proximadament, depèn de la temperatura ambient)
Precalentem el forn a 200º
4. Un cop a llevat sobre una superfície enfarinada posem la massa i l'estirem amb un corró tenim de deixar-la en forma de rectangle. Ara anirem fent tires d'uns 2 cm d'ample. Anirem enrotllant cada tira de pasta a un frankfurt com un espiral. Els posem a la safata del forn (previament forrada amb paper vegetal) i els deixem llevar 15-20 minuts +.
5. Els pintem amb ou i els posem a coure 15 minuts al forn.
BON PROFIT!!!
Nota: Si no voleu posar-hi frankfurts també els podeu fer amb botifarra fresca.
Aquí aquesta foto la mà de la Sandra la meva petita que sempre li agrada acompanyar-los amb ketchup
Com podeu veure queda una massa molt tova i esponjosa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Sí que se ve facilita, a mi hijo le encantarían, a ver si me animo y la preparo porque se ve riquísima. besos y feliz día...
ResponEliminaOstres quin bon sopar per substituir de tant en tant la pizza, m'ha agradat molt, gràcies.
ResponEliminaPetonets
quina pintassa!!!! m'apunto la recepta! petonets guapa
ResponEliminaque rico y que pinta. Bss.
ResponEliminaBona idea per un sopar. Haure de fer-la ja que al meu fill li encantarien. Tenen molt bon pinta:
ResponEliminaPetons ¡¡¡¡
Aquests fast foods casolans no tenen res a veure amb els que trobes fora, eh? els haurem de probar que quuan vinguin els cosins de l'Alba estaran ben contents!!
ResponEliminaM'agrada, m'agrada, a veure si puc canviar de tant en tant la pizza quan hi ha d'haver un sopar adolescent o un sopar davant la tele pel futbol!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Què bons!! M'apunto la recepta que ha de ser una passada!! Petons
ResponEliminaRiquísimos me han encantado¡¡ Me pido dos¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaMe gusta que delicia de receta, gracias que lindo blog tienes si me lo permites me quedo a visitarte, saludos.
ResponEliminaMaravilhoso.Tenha um feliz dia. Um abraço, Marta.
ResponEliminaA casa en fem de semblants però amb pasta de full comprada, molt millor aquesta!
ResponEliminaPetonets.
Quina entrada tan fenomenal als meus fills els hi encantarà.Una abraçada.
ResponElimina