Avui fa dos anys que vaig decidir obrir aquest blog en principi l'ideea era poder recopliar totes les meves receptes de cuina, però el que mai em vaig pensar era que pogués arribar tant luny, còneixer tanta gent de diferents llocs, països i poder compartir les meves receptes amb totes vosaltres i apèndre tant de cada una de vosaltres.
Gracies per estar aquí, espero poder seguir molts anys més amb vosaltres cada dia.
Amb aquesta recepta participo en el concurs que fa l'Angie pels seus 1.000 seguidors.
Aquesta és una de les meves primeres receptes de cuina i per mi una de le millors. Em recorda els meus primers "pinitos" a la cuina, però si us he de ser sincera no té res a veure amb la primera vegada que la vaig preparar, ara ja sóc tota una amateur, jajaja...
INGREDIENTS:
1 paquet de galetes maria
75 gr de mantega a temperatura ambient
500 ml de llet
60 gr de sucre (al gust)
1 iogurt natural
1 paquet de "postre de iogurt royal"
Fruita variada
1 sobre de gealtina per cobrir pastíssos
PREPARACIÓ:
1. Posem les galetes dins el vas de la thermomix i les ratllem a velocitat 7, afegim la mantega i tornem a remenar a velocitat 7 uns segons. Amb aquesta mescla forrem el fons un motlle (desmotllable) reservem a la nevera.
2. Ara posarem els 500 ml de llet + el sucre + el iogurt natural + el sobre de postre royal al vas i remanem 2 minuts a velocitat 3. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes i reservem a la nevera unes 2 hores fins que estigui qüallat.
3. Ara prepararem la cobertura del pastís, sense desmotllar-lo anirem decorant-lo amb la fruita. Mentre en una cassó posarem 250 ml d'aigua, 2 cullerades de sucre, el suc de mitja llimona i el sobre de preparat per cobrir pastíssos remenarem fins veure-ho ben unit i ho posarem al foc fins que arrenqui el bull, el deixarem refredar uns 5 minuts i ho abocarem amb molt de compte a sobre el pastís amb les fruites. Reservem a la nevera fins el moment de servir.
BON PROFIT!!!
Ostres, Judith dos anys???? El temps vola!!!!
ResponEliminaEspero que continuïs molts i molts anys mes, per que aquí sempre aprenem. Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!
Petonets
Creo que no ha salido mi comentario, pero te decía que los dos años han pasado volando y que es un placer haber conocido tu blog y tus ricas recetas. Me llevo un trocito de tu pastel que se me hace la boca agua ejej. besitos guapa...
ResponEliminafelicitats!!! com passa el temps, oi???? t'ha quedat molt maco. Moltíssima sort guapa. Petonets
ResponEliminaUna tarta amb uns colors ben primaverals, molt adient per a celebrar aquest segon aniversari, per molts anys, Judith!!!
ResponEliminaFicou maravilhoso e delicioso tenho certeza!! Um abraço e bom fim de semana.Marta.
ResponEliminaFelicidades Guapa¡¡¡ Esperamos poder seguir difrutanto de tus recetas y cocina muchos más¡¡ Una excelente tarta para celebrar este día, mucha suerte en el concurso¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaMoltes felicitats! Un pastís preciós per a una celebració important! Petons
ResponEliminaMoltíssimes felicitats! És tot un placer pasar Per. Aquí. Molta sort al concurs.
ResponEliminaLa tarta és una preciositat.
Bon cap de setmana.
Esther
Moltes felicitats wapa per aquests 2 anys !!!! Un pastís boníssim per celebrar-ho, i ... quins colors!!!! I quin tall !!!
ResponEliminaEm porto un trocet
Bon cap de setmana
Petonets
Felicitats maca!!! y un pastís molt refrescant i bo.
ResponEliminaPetonets
Hola! No sé si te llegó mi anterior comentario porque fue cuando empezó a fallar blogger. Primero de todo, felicidades por tu cumpleblog! Y segundo, te agradezco mucho tu participación con esta rica receta, pero necesito que me la envíes en castellano, ya que el libro será todo en castellano. He visto que no tienes traductor, así que te ruego me la envíes para incluirla en el libro. Si quieres, lo puedes hacer a mi mail: aldi9096@hotmail.com. Un saludo y gracias de nuevo!
ResponEliminaHola Judith, encara que sigui amb retard felicitats per l'aniversari del blog. Ja habia vist la recepta però just quan va començar a fallar bloguer.
ResponEliminaEl pastis t'ha quedat de cine i deu estar bonissim.
Petons
Tanti tanti auguri per il tuo blogcompleanno! :-)
ResponEliminaQuina delícia ,tots els pastissos que porten fruites són els meus favorits.Que tinguis sort en el concurs.Bon cap de setmana.
ResponEliminaGRacias a tí por estar,por ser tan buena compañera y muchísimas felicidades por tan buen trabajo en la cocina.
ResponEliminaUna tarta estupenda para festejar y llevarla a la cocina de Angie
Un besote ;))
boníssim!!!! m'encanten aquests tipus de pastissos. Petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaQuin pastís més cridaner, colors i gustos molt primaverals!!
ResponEliminaFelicitats i a seguir molts anys més!!
PTNTS
Dolça
Judith, moltes felicitats per aquests dos anys. Aquest pastís va a la llista dels pendents és dels que a mi m'agraden.
ResponEliminaFelicitats!!!
ResponEliminaI per celebrar-ho has preparat un pastís molt vistós i molt bo.
Judith, per molts anys!!!
ResponEliminaAquest pastís em sembla ideal per celebrar-ho!! Boníssim!
Petons!
Per molts anys Judith!! A gaudir-ho amb aquest pastís tant primaveral!
ResponEliminaMoltes felicitats pel 2º cumpleblog, esperem que en puguis fer molts mes i poder-los seguir.
ResponEliminaUn pastis senzill i molt bo, amb una presentacio fantastica
Petonets
Moltes i moltes gracies a tots/es pel vostres comentaris, gracies per estar aquí!!!
ResponEliminaQuina merdeta això del blogguer, he estat 3 dies sense poder escriure a ningú ni visitar-vos.
Petons
Felicitats :-)
ResponEliminaMOltes Felicitats! Un pastís fantàstic i molt vistós i pel que he vist fàcil, apuntat queda!
ResponEliminaPetons
Felicidades y el pastel ...que maravilla, un besico.
ResponElimina