40 ni més ni menys, si us he de dir la veritat em costa creure que ja tingui el 4 a davant, canviar el número del darrera sempre és més fàcil però el de davant!!!!! uf!!! això vol dir una dècada més!!!
Per celebrar-ho m'he preparat aquest pastís molt fàcil, refrescant i amb pocs ingredients!! A casa són els que ens agraden més, sense forn i amb una bona base de galetes.
INGREDIENTS:
1 Rull de galetes maria
70 gr de mantega
500 gr de llet
3 ous
100 gr de sucre
1 sobre de sucre vainilla o unes gotes d'essència de vainilla
50 gr de maizena
PREPARACIÓ:
1. Ratllem les galetes amb la mantega uns segons a velocitat 7. Cobrim el fons d'un motlle amb aquesta pasta i reservem a la nevera.
2. Ara posem tots els ingredients de la crema pastissera al vas i programem 7 minuts, 100º, velocitat 4. Quan acabi la posem sobre la base de galetes, allisem amb una espàtula i reservem a la nevera fins que estigui ben freda.
3. Decorem amb fruita i virutes de xocolata o amb fruits secs i mel, al vostre gust!!
Aunque ya te he felcitado antes lo vuelvo a hacer que tengas un feliz día y yo me llevo un trocito de este pastel tan sencillo y rico, besitos guapa
ResponEliminaGracias guapa!!
EliminaMoltissimes felicitats per aquests 4.....el pastís per celebrar-ho t'ha quedat de luxe!!! m'agrada molt el fons de galeta!! petons
EliminaGràcies Roser, aquest dia es mereixia un pastís especial!
EliminaPer molts anys ....!!!!!! Perfecte el pastis.....Petons
ResponEliminaGràcies!!
Eliminaaunque ya te he felicitado por el facebook te vuelvo a felicitar.
ResponEliminaFelicidades y que cumplas muchos más y que los podamos ver.
Espero que hayas pasado un dia genial.
La tarta increíble como a mi me gustan con fresasss.
me llevo el trozo que me corresponde jejejjejjeee
besossssss guapa
feliz semana santa
Felicidades guapaaa por el cumple y la tarta tan rica que te has regalado¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaHola cariño, que tal??
EliminaGracias guapa, la tarta es estupenda facil y muy muy ricaaaa!!!!
Un pastís ben digne d'un aniversari com el que celebres avui, per molts anys altra vegada!
ResponEliminaGracies MªAngels!!
EliminaJudith moltes felicitats !!!!! ..hum quin pastis tan bó que has preparat, segut que no n'han quedat ni les engrunes:
ResponEliminapetons
Hola Quima, doncs si!!! ni les engrunes han quedat, jejejjee gràcies.
EliminaMOLTES FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATS!!!!
ResponEliminaUi, ja saps que jo també estic esgotant els últims mesos amb el 3 davant. Doncs si, fa una mica de yuyu això del 4, jeje, però hem de defallir, que estem estupendes;-)!!!
Una forta abraçada, Judith, i que ho passis molt i molt bé, que ho celebris 'a lo grande' i gaudeix del que queda de dia.
Petonets, preciosa!!!!
Hola Gemma, no ho sabía que també eres de la meva quinta, si vols que et digui la veritat em feia molt de yuyu com dius tu però no a canviat res.
EliminaGràcies guapa!!
Felicidades Judith y bienvenida al club, ja ja ja, si somos las mejores!!!
ResponEliminaTenía pensado hacer una tarta similar, este verano probé una de compra y la base parecía de galleta, tal como la tuya, estaba deliciosa, no me extraña que en tu casa la disfrutéis tanto.
Un besito
Gracias, esta riquisima pruebala!!!
EliminaJudith. Moltes felicitats. A casa tambe estem d'aniversari. El meu marit en fa 10 mes que tú i també diu que canviar el numero de devant impresiona,jeje
ResponEliminapetonets.
Gràcies Gemma felicitats per la part que et toca!!!
EliminaPER MOLTS ANYS!, mira, jo tinc el 4 davant i el 4 darrera...així que com jo dic, la qüestió és fer-los i celebrar-ho!. Aquest pastís és realment ben indicat per l'època, i perquè s'aguanti la crema sobre la base sense regalimar és que és ben espesseta (com a mi m'agrada!). Una abraçada "jove"!
ResponEliminaMoltíssimes Felicitats guapa!!! El pastís es perfecte... tan de bo tingues jo un tros aquí... tota una delicia!!
ResponEliminaMoltes felicitats!!!
ResponEliminaI boníssim aquest pastís que t'has autoregalat!
PTNTS
Dolça
Moltes Felicitats !!!!
ResponEliminaGràcies a totes!!
ResponEliminaPrimer de tot moltes felicitats! Que cada dia no es canvia de dècada, com dius!
ResponEliminaRespecte al pastís, deliciós, no hi ha altra paraula per anomenar-lo. Senzill, amb fruites i molt vistós, ens ha agradat molt!
Avui al bloc ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes albergínies farcides de verdura que lligarien a la perfecció amb l’arrós que ens proposes. Et convidem a entrar-hi i fer-hi una ullada.
www.esfruita.com/assessorem/alberginies-farcides-de-verdura
Bueno pues lo primero que hay que hacer hoy es darte un cariñoso tiron de oreja y cantarte el cumpleaños feliz!.
ResponEliminaJejeje. Si te cuesta hacerte a la idea del 4 delante no veas lo qu me cuesta, a mí, poner el 5 y eso ocurrirá en Julio!.
No quiero ni pensarlo siquiera...
La tarta te quedó estupenda. Vamos para entrar en tu cocina y llevarmela a un rincón y hartarme de tarta.
Muchas felicidades, guapa.
Pochoncicos.
Gracias Wivith!!
EliminaAmb una mica de retard, et desitjo moltes felicitats. Un pastís molt refrescant com tu dius i molt bo. Una bona pensada
ResponEliminaUn pastís genial i que a sobre es fa en un moment!!! Moltes felicitats!!
ResponEliminapetonets
Hola estimada i guapa tu
ResponEliminaJa se que em retard, però PER MOLTS I MoLTS ANYS, tens que fer com jo, sempre en tinc 23 i..., je,je
Moltes gràcies per la teva visita a la meva cuina, es que nena portem una temporada que no tinc massa temps de res, histories de familia i hospitals, sort que ja estem una mica millor,
mil petonets i PER MOLTS ANYS ALTRE COP, Susanna
Doncs felicitats :-)))
ResponElimina