Avui us tenia una recepta salada a la safata de sortida per publicar, però he estat mirant i me'n he adonat que fa molt de dies que no publico res dolç, mare meva!!! I-M-P-E-R-D-O-N-A-B-L-E!!!!
Crec que un dels motius de crear el blog van ser els dolços que sempre els hi preparo a casa, per tant aquestes magdalenes molt ràpides i bones passen a davant de la sèpia que us tenia a punt.
La recepta és del llibre imprescindible de la Thermomix, la veritat és que mai l'havia fet aquesta formula, podreu veure que en el blog i tinc un munt de receptes de magdalenes i aquestes casualment sempre les havia passat per alt, segurament per la foto que surt al llibre és molt lletja i no tenen cap atractiu, però ara que les he provat us dic que són molt bones i possiblement unes de les receptes més ràpides i fàcils de fer. També he aprofitat per estrenar les càpsules de paper que em va regalar el meu AIG d'aquest any la Claudia.
Desitjo que us agradin!!!
INGREDIENTS:
200 gr de sucre
La pell de mitja llimona (només la part groga)
2 ous
150 gr de llet
150 gr d'oli de gira sol
270 gr de farina de repostería
1/2 sobre de llevat químic (royal)
PREPARACIÓ: (Thermomix)
1. Posem el sucre al vas juntament amb la pell de la llimona i pulveritzem 20 segons a velocitat 5-10.
2. Afegim els ous i programem 3 minuts, 37º, velocitat 5. Afegim la llet l'oli i remenem 15 seg. a velocitat 5.
3. Incorporem la farina i el llevat químic remenem 10 segons a velocitat 3. Acabem d'unir-ho amb l'espàtula i la deixem reposar 15 minuts a la nevera.
Preescalfem el forn a 180º
4. Repartim la massa a les càpsules de magdalenes i les posem a coure 15-20 minuts depèn del forn. Comproveu que estiguin cuites amb un escuradents si les punxeu i us surt net és que estan cuites sinó necessiten una mica més de cocció.
BON PROFIT!!!
Aquestes,de la Tmx encara no les he fet, veig que queden molt bé!
ResponEliminaHola teresa, doncs prova-les queden molt esponjoses!
EliminaQue maques que t'han quedat, i els motllos són preciosos!
ResponEliminaSi la veritat és que aquets motlles fan nadal, així tant vermells i verd!!
Eliminacom sempre ....bonissimes!! per sucar-les a la llet! petons
ResponEliminaSi Roser les magdalenes sempre són una bona opció per sucar a la llet!!!
EliminaQué ricassss con esa costrita de azúcar, te han quedado deliciosas....besitos y buen finde guapa
ResponEliminaMadre mía, qué buen bocado les daba yo!! Así me gustan a mí las magdalenas, como las de toda la vida. Te han quedado de vicio :)
ResponEliminaUn besote.