Hola, hola....
Estem ja a desembre, i per mi ja comença la temporada de Nadal, confeccionar el menú i provar receptes per aquests dies.
Aquesta és una molt bona opció per fer un pica-pica o entrant són molt bones i originals a més de ràpides, ja estic pensant en repetir-les amb altres farcits!!
Aprofito per enviar la recepta a les noies de Mèmories d'una cuinera que aquest mes el dediquen als canapès
Font: Magazine Thermomix de Nadal
INGREDIENTS:
100 gr d'oli d'oliva
60 gr de pinyons
60 gr de panses
400 gr d' espinacs frescos
1/2 culleradeta de sal
100 gr de roquefort esmicolat amb les mans
50 gr de mantega fosa
1 paquet de pasta filo
PREPARACIÓ:
1. Posem l'oli, amb les panses i pinyons, programem 4 minuts, varoma, gir esquerra i velocitat cullera.
2. Afegim els espinacs, la sal i tornem a programar 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera, anem remenant amb l'espàtula per facilitar la cocció de les espinacs. Afegim el formatge esmicolat i remenem amb l'espàtula, aboquem els espinacs a sobre el cistellet per colar el líquid.
Reescalfem el forn a 180º
3. Tallem tires de 5 cm de pasta filo i les pintem amb la mantega fosa i posem una cullerada d'espinacs i anem caragolant donant-li forma de triangle (si voleu també podeu fer-ho tipus caneló). Pintem amb ou batut i espolvoregem amb sèsam les posem a coure 10 minuts al forn.
Boníssimes !!!
Me encanta la pasta filo, queda tan crujiente y finita... y con ese relleno tiene que estar de muerte.
ResponEliminaUn besote.
Judith, t'han quedat molt be aquest espinacs cruixents i molt ben presentat.
ResponEliminaAixò ha de ser molt i molt bo!
ResponEliminaMMmmmmmm....quina bona pinta!! Igual m'animo i ho preparo!!!!
ResponEliminapetons,
Olga
Ya estamos todos cogiendo ideas para estas fechas, verdad? se ven deliciosos.
ResponEliminab
esos
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris i també a tots els que em visiteu en silenci!!
ResponEliminaCruixents i boníssims! Els pastissets de verdures m'agraden molt.
ResponEliminaMoltes gràcies per participar i feliç 2013.
Hola guapa! molt bon any. Moltíssimes gràcies per participar al Memòries, m'encanten els espinacs!!! ;P petonets
ResponEliminaqui pot dir que no a una delicia com aquesta?.... espectaculars!!
ResponEliminaFeliç 2013