dijous, 21 de febrer del 2013
CUSCÚS DE POLLASTRE I MANGO
Hola a tothom, que us sembla aquest cuscús?
A casa no és el nostre plat preferit però aquest ens va agradar molt, la dolçor del mango li dona un contrast amb les espècies del pollastre, si us agraden els gustos diferents i atrevits no deixeu de provar aquesta recepta, segur que us sorprendrà!!!
INGREDIENTS:
Mango amb ceba:
20 gr de sucre moreno
20 gr de mantega
1 mango madur tallat a trossos
1 cullerada de comí en gra
3 cullerades de vinagre
200 gr de ceba tendra tallada a rodelles
Cuscús:
500 gr d'aigua
20 gr de mantega
1 culleradeta de sal
250 gr de cuscús precuit
Pit de pollastre amb salsa de maduixa i mostassa:
60 gr de confitura de maduixa
2-3 cullerades de mostassa en gra (a l'antigüa)
40 gr de suc de llimona
1 cullerada d'extracte de bou (Bovril)
20 gr de salsa de soja
2 pits de pollastre tallats a daus (500/600 gr)
20 gr de mantega
PREPARACIÓ:
Mango amb ceba:
1. Posem el sucre al vas i el pulveritzem 5 segons velocitat 10. Afegim la mantega i escalfem 2 minuts, varoma, velocitat cullera.
2. Incorporem els trossos de mango, ceba, comí i el vinagre, programem 6 minuts, varoma, velocitat cullera. Retirem i reservem.
Cuscús:
1. Sense rentar el vas posem l'aigua, la mantega i la sal, programem 5 minuts, varoma, velocitat 1. Posem el cuscús en un vol i aboquem l'aigua sobre remenem i el deixem reposar 5 minuts.
Pit de pollastre amb salsa de maduixa i mostassa:
1. Posem la confitura, la mostassa, el suc de llimona, l'extracte de bou, la salsa de soja i la mantega, programem 5 minuts, varoma, velocitat 1.
2. Afegim el pollastre a daus i programem 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
3. Ara muntarem el plat posarem un aro i un parell de cullerades grans de cuscús a sobre el pollastre i la salsa de mango i ceba. Servim calent com a plat principal.
Nota: Si voleu ho podeu barrejar tot i servir en una safata
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Una manera diferente de comer cuscus, me gusta. Saludos.
ResponEliminaEn mi casa nos les gustad emasiado el cuscús y con esa receta acerte!!
EliminaMuy original, la combinación de pollo y mango la conozco, es deliciosa, pero con cuscus no lo he probado y seguro que esta riquísima, me llevo tu receta que la probaré.
ResponEliminaUn beso.
Si esta muy rico!!
EliminaM'encanta el cuscus, però no l'he probat mai amb mango. Ho provarem.
ResponEliminaPetons.
Queda molt bo, el contrast d'ingredients és important!
EliminaAvui van dos de cuscus m'esteu fent entrar unes ganes d emenjar-ne.
ResponEliminaAquest és original amb el mango.
Muas!
Hola Gemma, doncs ja saps que et toca.... a fer cuscús!!
EliminaNo es dels meus plats preferits , però aquest te molt bona pinta. Segur que el contrast de sabor li dona un toc especial.
ResponEliminapetons
Si molt!!
Eliminaquina elecció mes esplendida
ResponEliminaDoncs mira Montse si avui vinguessis a Ca la Flora el podries tastar, e´s una de les recetpes que elaborarem al curs jijiji
EliminaJo amb el cuscus encara no m'hi he atrevit, això que diuen que és boníssim!
ResponEliminaLa pani és molinex, i la vaig comprar a través de la promoció de Gananones, de Danone, no recordo massa bé què em va costar, crec que uns 40-50€, ho hauria de mirar, però n'estic molt contenta, encara que he anat fent moltes proves i he anat millorant. Ja fa un any i mig que la tinc i em va costar posar-m'hi, perquè els primes resultats van ser bastant desastrosos, però noia, aquests últims ha sortit molt bé, almenys pel nostre gust, i pensant que és una pani, que fet a ma i al forn els resultats són bastant millors, però llavors has de tenir temps i aquí ho poses, endolles i amb dues o tres hores tens el pa llest, ella ja treballa.
Petons, guapa!