dijous, 7 de febrer del 2013
POLLASTRE AMB ATMETLLES
Avui us deixo una recepta molt senzilla, d'aquelles per fer un dinar ràpid, fàcil i bo!!
En fi què ho té tot un "todo en uno" perquè podríem dir que també és econòmica. És la recepta del calendari de Thermomix aquesta casualment del mes de gener, fa uns dies us vaig posar uns panets de formatge de cabra que corresponien a la recepta del febrer avui us deixo la de gener, feia molts dies que la meva filla em deia mama perquè no fas aquest pollastre del calendari fa molt bona pinta i és fàcil de fer he llegit la recepta i no tardés més de 15 minuts en fer-la, imagina't!! Més ràpid impossible!!
O sigui que vaig mirar els ingredients què em faltaven i avui ens l'hem menjat per dinar jejeje...
Proveu-la, a casa ens a recordat al pollastre amb ametlles que menjem quan anem el restaurant Xinès.
INGREDIENTS:
60 gr d'oli d'oliva
4 filets de pollastre "contramuslo" (600 gr)
sal i pebre
20 gr de salsa de soja
30 gr d'atmetlles torrades
4 cullerades de ketxup
2-3 gotes de tabasco (opcional)
1 mica de caramel líquid (royal)
1 culleradeta de maicena
PREPARACIÓ:
1. Posem l'oli al vas i escalfem 6 minuts, varoma. velocitat 1. Mentre tallem a tires el filet de pollastre i el salpebrem
2. Ara programem 7 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera i anem afegint el pollastre pel bocal.
3. Quan acabi afegim la salsa de soja, les atmetlles, el ketxup, el tabasco, el caramel líquid i la maicena, programem 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Servim calent acompanyat d'arròs blanc o puré de verdures.
BON PROFIT!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Esta salsita con almendras se ve deliciosa, me la apunto porque te ha quedado un plato estupendo, besitos guapa
ResponEliminaGracias guapa la verdad es que buenisima para mojar pan!
ResponEliminaMira que he vist vegades aquest pollastre i encara no ho he fet mai, el teu fa una fila per mullar pa
ResponEliminaMuas
Si Gemma és fàcil i molt bo!!
EliminaSí que ha de estar bo!!!! I sense portar l'òs la pota del pollastre queda com molt elegant, no? I més fàcil de menjar!!!
ResponEliminaEl probaré, m'ha agradat aquesta recepta.
petons, Judith.
Gràcies x la teva visita Titaniii
EliminaNunca lo he probado así pero tiene una pinta buenísima.
ResponEliminabesos
Facil y riquisimo!!
ResponEliminaBss
Que bo ha d'estar aquest pollastre. El provaré !!
ResponEliminaPetons.
JO faig un pollastre amb ametlles però no s'assembla al del xinès. faré aquet ja que la meva xiqueta sempre m'ho diu que no és el que li agrada a ella!!!
ResponEliminaPPTNTS
Dolça
Si ja veuràs Dolça el caramel líquid i el ketxup li dona un toc molt oriental!
EliminaJudith, aquest pollastre fa molt bona pinta i segurament molt bo.
ResponEliminaOstres quina gran recepta, Judith!
ResponEliminaGràcies MªAngels a casa va triumfar!!
EliminaSempre que he provat receptes amb pollastre filetejat (amb les papallones,gir esquerra i poca velocitat) es desfà tot i em queda com una pasta, l’altre dia vaig tindre que fer croquetes perquè la presentació era molt dolenta (tot desfet). Sabeu perquè??
ResponEliminaHola Nuria,
EliminaSi a mi també me passava vaig esberinar què és el tipus de pollastre que hi poses jo sempre comprava el filet o el pit i és defeia tot la carn em feia fils, suposo que et passa el mateix compra cuixa deshosada i veuràs que no és trinxa aguanta mes.
Moltes gracies Judith, ho provaré.
EliminaHola, doncs jo el vaig fer ahir per dinar avui, i vaig fer servir pit de pollsatre, no se'm va despfer ni res, em va quedar perfecte i boníssim, els va agradar a tots a casa.
EliminaSílvia Sánchez
Ahir vaig fer-ho com hem vas dir i no s'ha desfet gens i esta molt bo, gracies.
ResponElimina