Hola a tothom :-)
Tenia ganes després de tant de dies començar la nova temporada amb una recepta espectacular i que us agradés molt, aquest pastís em va agradar perquè és molt refrescant i per el gust tant bo que té de cafè, us animo a provar-lo!!
INGREDIENTS:
1 paquet de galetes Oreo (120gr)
30 gr de mantega freda
1 cullerada de cacau en pols
400 gr de nata x muntar molt freda
150 gr de llet
120 gr de sucre
10 gr de cafè soluble
3 rovells d'ou
virutes de xocolata x decorar
PREPARACIÓ:
1. Posem les galetes, la mantega i el cacau en pols al vas, trinxem 15 segons a velocitat 7. Amb aquesta mescla folrem la base d'un motlle desmotllable i reservem a la nevera.
2. Posem la papallona al vas juntament amb la nata i la muntem sense programar temps a velocitat 4, controlant per el vocal que no se'ns talli. Retirem i reservem a la nevera.
3. Posem la llet i el sucre al vas programem 4 minuts, 90º, velocitat 2. Afegim el cafè i programem 10 segons velocitat 4.
4. Programem 30 segons a velocitat 3 i anem afegint els rovells d'un en un per el vocal. A continuació programem 3 minuts, 90º, velocitat 4. Retirem a un vol i deixem refredar
5. Un cop freda i anem incorporant la nata amb moviments envolvents, fins veure-ho ben unit. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes i la posem al congelador un mínim de 4 hores perquè ens quedi gelada. Per servir la treurem uns 15 minuts abans perquè se'ns desmotlli bé, la decorem al gust.
BON PROFIT
Mmmm que bo!! m'agrada molt el gust del cafè, i amb aquesta base d'oreos i ben fresquet, impressionant!
ResponEliminaLa convinació és molt bona Eva, t'animo a provar-lo!
EliminaXiqueta....has començat ben espectacular!!! Quin pastís!!!!!Me l'apunto!!!!
ResponEliminaSalut i petons!!!
Olga
Olga no podia ser menys despés de uns dies de descans començar amb una recepta espectacular!
EliminaHola reina!!! Un pastís ben refrescant, segur que encara no ve massa de gust encendre el for, oi??? Molts petonets
ResponEliminaHola Judith
EliminaDoncs la veritat és que encara fa calor per encèndre el forn i tenim d'aprofitar el poc que ens queda d'estiu per menjar aquests pastíssos gelats!