Bones!!
Després d'uns dies de descans, torno amb una recepta deliciosa, unes galtes de porc, m'agraden moltíssim, però sempre les menjo fora de casa pel fet d'haver de coure-les, el que no em pensava és que cuinar-les al Thermomix quedessin tant ben cuites i fos tant fàcil què no deixa de sorprendrem dia rere dia.
Us animo a preparar-les ja veureu com no serà l'últim cop que les prepareu :-)
Font: llibre receptes econòmiques
INGREDIENTS:
1 Quilo de galtes desossades
10 grans d'all amb pell i xafats una mica
120 gr d'oli d'oliva
1 cullerada d'orenga
1 culleradeta de comí en gra
1 cullerada de pebre vermell
1 polsim de farigola
8 boletes de pebre
1 fulla de llorer
250 gr de vi blanc
400 gr d'aigua
1 culleradeta de sal
1 Quilo de verdures netes i tallades al varoma (patata, carabassó, mongeta, pastanaga)
PREPARACIÓ:
1. Posem els alls al vas juntament amb l'oli i programem 10 minuts, varoma,velocitat 1.
2. Afegim les galtes, les espècies i programem 5 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
3. Incorporem el vi i programem 2 minuts, varoma, gir esquerra,velocitat cullera, sense posar el cubilet perquè evapori l'alcohol.
4. Afegim l'aigua i la sal, posem el varoma amb les verdures al seu lloc i programem 45 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
5. Retirem el varoma i programem 15 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Servim juntament amb les verdures.
BON PROFIT!!
Nota: us recomano preparar-les la vigília, ja sabeu que tots els plats guisats guanyen d'un dia per altre.
Mmm... que bo que ha d'estar aquest plat!!!
ResponEliminaSalutacions.
Siii es molt bo, gracies x la Teva visita Kui_Netes!
EliminaMMMmmmm......què bones les galtes!!!! Fa relativament poc temps que les vaig començar a cuinar i....m'encanten!! Gràcies per facilitar-nos aquesta recepta!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Hola Olga
EliminaDoncs anima't a provar aquestes perque son delicioses!