Bones!!
Aquest va ser el nostre sopar del dissabte, té bona pinta he?
Un cop per setmana divendres o dissabte acostumem a fer pizza per sopar, amb el Thermomix és tant fàcil preparar la massa no embrutes res i queda boníssim.
Aquesta recepta l'he vist pel canal de You tube i em va agradar de seguida és una manera original de presentar la pizza, espero que us agradi tant com a nosaltres!!
INGREDIENTS:
Massa:
200 gr d'aigua
50 gr d'oli d'oliva
25 gr de llevat fresc
400 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
Farcit:
300 gr de carn picada barrejada vedella i porc amanida amb sal i pebre
50 gr de beicon fumat
50 gr de pernil dolç
1 ceba mitjana tallada a trossets petits
1 cullerada sopera d'orenga
60 gr de tomàquet concentrat
100 gr de formatge ratllat, emmental, mozzarella
PREPARACIÓ:
1. Posem l'aigua i oli per fer la massa a dins del vas, programem 1minut, 37º, velocitat 1. Afegim el llevat i remenem 4 segons a velocitat 4.
2. Ara afegim la farina, la sal i programem 1 minut, velocitat espiga. Retirem la massa i la dividim en 2 parts iguals la deixem reposar fins que dobli el volum.
3. Mentre farem el farcit posant el beicon i el pernil dolç al vas, triturem 2 segons a velocitat 5. Afegim la carn, la ceba tallada, l'orenga, el concentrat de tomàquet i el formatge. Amassem 30 segons a velocitat espiga. Retirem del vas i reservem.
Escalfarem el forn a 200º i comencem a formar la pizza
4. Quan la massa estigui a punt l'estirarem donant-li forma rodona i la farcirem amb la carn així:
5. La cobrim amb l'altre meitat de la massa i li posem un bol o got al mig on em fet la bola de carn. Tallem les vores que ens sobren.
6. Amb una forquilla pressionem tot voltant de la massa per cellar-la i amb un ganivet anirem tallant la massa.
7. Ara anem girant els talls de manera que la carn ens quedi a la vista, pintem amb ou i fornegem 25 minuts a 200º.
8. Llesta per consumir, BON PROFIT!!
Que bonica queda!!!!
ResponEliminaI amb la TMX sense massa feina, com be ens dius.
PTNTS
Dolça
I molt bona Gloria!
ResponElimina