Hola a tothom!!
Aquest és un dels nostres pans preferits, la sobrassada ens agrada molt i combinada amb el formatge és espectacular!!
Sens dubte el posaré a taula aquests dies de setmana santa, és molt fàcil de fer i admet un munt de farcits diferents, o sigui que feu córrer l'imaginació i poseu en pràctica la recepta :-)
En el post us deixo un pas a pas de com fer-lo, una imatge val mes que mil paraules
Deixa el teu comentari i digues de que el farciries ;-)
Bona Pasqua!
INGREDIENTS:
280 gr d'aigua
25 gr de llevat fresc
20 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta de sucre
500 gr de farina de força
2 culleradetes de sal
200 gr de sobrassada a trossets
100 gr de formatge "manchego" curat a llesques
100 gr d'emmental a llesques
1 motlle de plum cake i paper de forn per folrar
PREPARACIÓ:
1. Posem l'aigua, el llevat, sucre i oli al vas, escalfem 1 minut, 37º, velocitat 3.
2. Afegim la farina i la sal, amassem 2 minuts, velocitat espiga. Formem una bola i la deixem reposar dins un bol engrassat amb oli 30 minuts.
3. Un cop a llevat espolvoregem amb farina la superfície a treballar i posem la massa i amb el corró l'estirem donant-li forma rectangular (30x40)
La farcim amb la sobrassada, el formatge i la tallem a tires pel llarg d'uns 8cm cada una, posem aquestes tires una sobre l'altre i la tallem a cuadrets i els posem a dins el motlle verticalment, es tenen de veure les capes de formatge i sobrassada (mireu l'imatge). El deixem llevar mentre escalfem el forn a 200º
4. Amb el forn calent el fornegem 35.-40 minuts. El deixem refredar una mica i el desmotllem, ja el tindrem a punt per disfrutar!
BON PROFIT!!
Quina passada *¬*
ResponEliminaEt pillo la recepta!
Tota teva Imma, gràcies per visitar-me
EliminaHola Judith,
ResponEliminaQuina pinta fa aquest pa.
A mi també m'agrada molt la sobrasada... vaja, estic per dir que soc adicta, jejejeje. :)
Petons i bona Pasqua
Hola!!
EliminaJa en som uns quants d'adictes a la sobrassada, vull idees per farcir-lo diferent i costa trobar quelcom mes bo que la sobrassada :-)