divendres, 14 de maig del 2021

FRITATTA AMB CEBA CARAMELITZADA, FORMATGE DE CABRA, ANOUS I MEL

 
Hola!!
Som-hi avui tornem amb una súper recepta al vapor, anem a amortitzar el nostre  recipient Varoma, què us sembla si us dic que podeu cuinar truites al vapor amb un resultat espectacular!
Doncs aquí en teniu la prova..espero que la gaudiu molt i la poseu en pràctica ben aviat!!!
Bon cap de setmana!

INGREDIENTS:
250 gr de ceba vermella tallada a rodelles finetes
40 gr de mel
10 gr de vinagre de vi 
1 culleradeta de sal
6 ous
150 gr de formatge de cabra
un polsim de pebre
300 gr d'aigua
30 gr de nous pelades
Brots frescos per acompanyar
 
PREPARACIÓ:
 
1. Posem la  ceba al vas juntament amb 20 gr de mel, el vinagre i un polsim de sal. Tapem i col.loquem el cistellet sobre la tapa, programem 12 minuts, Varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Mentre folrem la safata del varoma amb paper de forn una mica húmit, un cop pari el thermomix repartirem la ceba per sobre la safata i reservem.

2. Posem els ous, 100gr de formatge de cabra, un polsim de sal, pebre i remenem 20 segons a velocitat 4.  Aboquem els ous sobre la safata del varoma per sobre la ceba reservada.

3. Esbandim el vas i posem 300 gr d'aigua, col.loquem el recipient varoma al seu lloc tapem i programem 18 minuts, varoma, velocitat 2.

4. Un cop cuita, retirem i posem formatge de cabra per sobre, les nous, mel i els brots tendres.

BON PROFIT!!
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.