Avui, és l'aniversari de la Sandra, fa 9 anys!!!
Hem preparat aquestes galetes tant bones i divertides per portar a l'escola. Si us he de dir la veritat porten molta feina, peró crec que el resultat val la pena. Teníeu d'haver vist a la Sandra aquest matí amb les seva safata de galetes a l'entrada de l'escola......estava entusiasmada explicant a tothom que les havia preparat ella, amb la ajuda de la seva germana i la mare.
INGREDIENTS:
400 gr de farina de rebosteria
250 gr de mantega a temperatura ambient
120 gr de sucre
1 ou
Glaça:
350 gr de sucre
1 clara d'ou
1 cullerada de suc de llimona
colorant alimentari
PREPARACIÓ:
1. Posem el sucre al vas i pulveritzem 20 segons velocitat progressiva 5-10.
2. Afegim la mantega, la farina i l'ou i emanem 20 segons velocitat 6.
3. Treiem la massa i la deixem reposar 30 minuts a la nevera.
Precalentem el forn a 180º
4. Estirem la massa amb un rodet sobre una superfície enfarinada i anem tallant amb el motllo, les posem a la plata del forn amb paper vegetal i les posem a coure 12 minuts.
Glaça
5. Posem el sucre al vas i pulveritzem 30 segons velocitat progressiva 5-10.
6. Afegim la clara i el suc de llimona i remenem 20 segons a velocitat 6.
7. Treiem la glaça i la distribuïm amb diferents vols i amb el colorant anem fent diferents colors.
8. Treiem les galetes del forn les deixem refredar una miqueta i amb els dits humits anem posant la glaça pel cim, la deixem assecar unes dos hores.
Nota: el colorant és de la casa vainé i són 3 pots petits vermell, blau i groc, a darrera ja t'indica com preparar els altres colors. A mi em van sortir 80 galetes.
us deixo un pas a pas:
Aquí a punt d'entar al forn
Les meves nenes fent les decoracions
Aquí ja embolicades a punt per portar a l'escola
Con esas pinches de cocina no es raro que te hayan quedado tan chulas. Se ven riquísimas!!!!!!!
ResponEliminaSandra!!!!!!! Felicidades!!!!!!!!!!!!
Besos
Gracias,Rosa estan riquisimas
ResponEliminaVaya vaya, al final tendré que aprender a decorar galletitas, hay un boom por todos lados, y yo no tengo paciencia, así que pasame a tus pinches jejejeje
ResponEliminaCuando quieras!!!
ResponEliminaMe encanta tu blog