dijous, 9 de febrer del 2012

MAGDALENES DE XOCOLATA



Avui us deixo unes magdalenes de xocolata, xocolata!!!
Amb aquest fred només em be de gust encendre el forn amb aquella escalforeta que desprèn i la cuina a part d'estar una miqueta mes calentona fa una olor que enamora, com aquestes magdalenes per addictes a la xocolata i amb una decoració d'allò més romàntica.

INGREDIENTS: (24 unitats)

1/2 taronja de suc amb pell
4 ous
200 gr de sucre
200 gr d'oli de girasol
180 gr de farina de repostería
60 gr de cacau en pols (valor)
1 sobre de llevadura royal
1 pessic de sal

PREPARACIÓ: (thermomix)

1. Posem la 1/2 taronja al vas amb els ous i el sucre, programem 3 minuts, 37º, velocitat 5.

2. Quan acabi el temps tornem a programar 3 minuts a velocitat 4.

3. Afegim l'oli i remenem 15 segons, velocitat 4.

4. Incorporem la farina, el cacau en pols, la llevadura, i el pessic de sal. Programem 8 segons, velocitat 6.

5. Emplenem els motlles de magdalenes unes 3/4 parts i els deixem reposar 30 minuts a la nevera.

Precalentem el forn a 200º

6. Abaixem la temperatura a 180º i les deixem coure 15 minuts. Les podeu espolvorejar amb sucre abans de coure. Un cop fredes les decorem amb glaça i cors de sucre això és opcional.

DELICIOSES!!







27 comentaris:

  1. Qué monas y qué contraste de color con el baño de arriba!

    Qué ricas!

    Besos

    ResponElimina
  2. Que romàntica,

    fan molt bona pinta

    Ptns.

    ResponElimina
  3. Mmmm, que bones! Jo aquests dies només faig que menjar, jeje!
    Has vist el video de la Carmen de dulces bocados a Las recetas de MJ? Una xulada!
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Gemma molt bones!!! I no, no he vist el video de la Carmen vaig corrents a mirar-lo!!!

      Elimina
  4. Tens tota la raó, amb aquest fred encendre el forn i ficar-se a la cuina és fantàstic!!
    T'han quedat unes magdalenes genials, m'encanta com les has decorat!!
    Petons

    ResponElimina
  5. Ohhh que xules t'han quedat amb aquesta glassa i el sucre de colors!!!!!!!!!!! I ja m'imagino que bones, boníssimes.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Ualáaaaaa si es que es ver el color de esas magdalenas y me llaman me llaman y el horno también.
    Un besito

    ResponElimina
  7. T'han quedat preciosos amb aquesta glassa tan blanca del damunt, te'n robaria un parell ara mateix!

    ResponElimina
  8. m'agraden moltíssim les magdalenes de xocolata! i aquestes tan quedat ben bones!! sort de que fa fred, que sinó no encenem el forn! petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja si ja tens raó s'ha d'aprofitar aquest fred per fer-hi moltes coses al forn jaja

      Elimina
  9. Respostes
    1. Fréderique t'animo a provar-les amb la Kitchen Aid

      Elimina
  10. además de que te han quedado muy bonitas, tiene una pinta estupenda, estan muy apetecibles, seguro que ya no quedan jajaajajaj
    besoss guapa

    ResponElimina
  11. Tan quedat molt bones aquestes madalenas. Ara mateix hem prenc un té i no hem vindria malament acompanayr-lo amb una:
    Petons

    ResponElimina
  12. Pero si están negras de todo el chocolate, qué locura. Me encantan!!

    besos

    ResponElimina
  13. Que ricas tienen que estar, y la decoración preciosa, tus niñas fijo te han hecho la ola¡ Besoss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pués no Teresa no les dio tiempo a hacerla porque estaban demasiado ocupadas para ver cual se zampaban primero!!

      Elimina
  14. Quina guapada! T'han quedat maquíssimes!

    ResponElimina
  15. SE VEN MAS QUE DELICIOSAS !!!!!! PERO POR AQUÍ TENGO QUE ESPERAR EL FRIÓ YA QUE EL HORNO NI SE ENCIENDE CON TANTO CALOR QUE ESTAMOS TENIENDO !!!PERO YA LLEGARA EL FRIÓ POR AQUÍ Y ENTONCES LAS HARÉ.BESOS

    ResponElimina
  16. Que pinta tienen estas magdalenas, ese color tan chocolateado te atrapa¡¡ BEsotes

    ResponElimina
  17. Taronja i xocolata... m'agrada.

    Muas!

    ResponElimina
  18. Que xules que t'han quedat, tan fosquetes i amb aquesta super muntanyeta!! si que haurem de fer servir el forn de calefacció, jajaja!
    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  19. Magdalenas de chocolate, la mejor manera de atraer a los niños y los no tan niños:P jaa
    http://hoysonrioalespejo.blogspot.com/

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.