Amb aquest fred només em be de gust encendre el forn amb aquella escalforeta que desprèn i la cuina a part d'estar una miqueta mes calentona fa una olor que enamora, com aquestes magdalenes per addictes a la xocolata i amb una decoració d'allò més romàntica.
INGREDIENTS: (24 unitats)
1/2 taronja de suc amb pell
4 ous
200 gr de sucre
200 gr d'oli de girasol
180 gr de farina de repostería
60 gr de cacau en pols (valor)
1 sobre de llevadura royal
1 pessic de sal
PREPARACIÓ: (thermomix)
1. Posem la 1/2 taronja al vas amb els ous i el sucre, programem 3 minuts, 37º, velocitat 5.
2. Quan acabi el temps tornem a programar 3 minuts a velocitat 4.
3. Afegim l'oli i remenem 15 segons, velocitat 4.
4. Incorporem la farina, el cacau en pols, la llevadura, i el pessic de sal. Programem 8 segons, velocitat 6.
5. Emplenem els motlles de magdalenes unes 3/4 parts i els deixem reposar 30 minuts a la nevera.
Precalentem el forn a 200º
6. Abaixem la temperatura a 180º i les deixem coure 15 minuts. Les podeu espolvorejar amb sucre abans de coure. Un cop fredes les decorem amb glaça i cors de sucre això és opcional.
DELICIOSES!!
Qué monas y qué contraste de color con el baño de arriba!
ResponEliminaQué ricas!
Besos
Que romàntica,
ResponEliminafan molt bona pinta
Ptns.
Mmmm, que bones! Jo aquests dies només faig que menjar, jeje!
ResponEliminaHas vist el video de la Carmen de dulces bocados a Las recetas de MJ? Una xulada!
Una forta abraçada!
Si Gemma molt bones!!! I no, no he vist el video de la Carmen vaig corrents a mirar-lo!!!
EliminaTens tota la raó, amb aquest fred encendre el forn i ficar-se a la cuina és fantàstic!!
ResponEliminaT'han quedat unes magdalenes genials, m'encanta com les has decorat!!
Petons
Gràcies guapa, t'animo a fer-les!!!
EliminaOhhh que xules t'han quedat amb aquesta glassa i el sucre de colors!!!!!!!!!!! I ja m'imagino que bones, boníssimes.
ResponEliminaPetonets
Ualáaaaaa si es que es ver el color de esas magdalenas y me llaman me llaman y el horno también.
ResponEliminaUn besito
T'han quedat preciosos amb aquesta glassa tan blanca del damunt, te'n robaria un parell ara mateix!
ResponEliminam'agraden moltíssim les magdalenes de xocolata! i aquestes tan quedat ben bones!! sort de que fa fred, que sinó no encenem el forn! petonets
ResponEliminajajaja si ja tens raó s'ha d'aprofitar aquest fred per fer-hi moltes coses al forn jaja
EliminaSon precioses.....<3
ResponEliminaFréderique t'animo a provar-les amb la Kitchen Aid
EliminaQuina passada !!!!
ResponEliminaademás de que te han quedado muy bonitas, tiene una pinta estupenda, estan muy apetecibles, seguro que ya no quedan jajaajajaj
ResponEliminabesoss guapa
Tan quedat molt bones aquestes madalenas. Ara mateix hem prenc un té i no hem vindria malament acompanayr-lo amb una:
ResponEliminaPetons
Pero si están negras de todo el chocolate, qué locura. Me encantan!!
ResponEliminabesos
Que ricas tienen que estar, y la decoración preciosa, tus niñas fijo te han hecho la ola¡ Besoss
ResponEliminaPués no Teresa no les dio tiempo a hacerla porque estaban demasiado ocupadas para ver cual se zampaban primero!!
EliminaQuina guapada! T'han quedat maquíssimes!
ResponEliminaSE VEN MAS QUE DELICIOSAS !!!!!! PERO POR AQUÍ TENGO QUE ESPERAR EL FRIÓ YA QUE EL HORNO NI SE ENCIENDE CON TANTO CALOR QUE ESTAMOS TENIENDO !!!PERO YA LLEGARA EL FRIÓ POR AQUÍ Y ENTONCES LAS HARÉ.BESOS
ResponEliminaQue pinta tienen estas magdalenas, ese color tan chocolateado te atrapa¡¡ BEsotes
ResponEliminaI el sabor que le da la naranja te cautiva!!!
EliminaTaronja i xocolata... m'agrada.
ResponEliminaMuas!
Bones, bones, bones!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que xules que t'han quedat, tan fosquetes i amb aquesta super muntanyeta!! si que haurem de fer servir el forn de calefacció, jajaja!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana
Magdalenas de chocolate, la mejor manera de atraer a los niños y los no tan niños:P jaa
ResponEliminahttp://hoysonrioalespejo.blogspot.com/