Tal com us vaig dir, a partir d'ara us aniré posant receptes de la panificadora (la tinc d'amortitzar), aquesta recepta la vaig veure al llibre que et bé amb la panificadora, però jo l'he tunejat a la meva manera i la massa l'he fet amb la thermomix, que m'agrada molt més com queden. A les meves filles els i va encantar, queda molt esponjós i suau.
INGREDIENTS:
400 gr de farina de força
200 gr d'aigua
50 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta d'orenga
1 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de sucre
25 gr de llevat fresc de fleca
100 gr de pernil dolç tallat petit o a daus
80 gr de formatge tallat a daus petits (qualsevol formatge, jo i vaig posar un semicurat de cabra)
PREPARACIÓ:
1.Posem a dins del vas de la thermomix, l'aigua i l'oli, escalfem 1 minut a 37º. Desprès afegim el llevat i remenem uns segons a velocitat 4.
2. Ara afegim la farina , la sal, el sucre, l'orenga i programem 1 minut velocitat espiga. Quan faltin uns 30 segons per acabar afegim el formatge tallat a daus i el pernil per el bocal.
3. Trèiem la massa del vas i l'acabem d'unir amb les mans en fem dos boles i les posem dins del cubell de la panificadora, deixem llevar uns 30 minuts, a dins de la panificadora.
4. Ara en el panel de la panificadora apretem la tecla de "horneado", el meu programa dura 60 minuts. Crec que amb menys temps també s'hauría cuit bé, però davant el dubte li vaig deixar tota l'estona, i em va quedar molt cruixent i bo.
Jo també tinc la panificadora, peró m'agrada más la Thermomix.
ResponEliminaMira potser el fagi aquest cap de setmana que tinc un nen a casa.
Un petonet
Ja ens hagués agradat trobar a Roma, tan magnífica pizza en forma de pa!! Un petó enorme i gracies per passar-nos aquesta recepta tan suculenta.
ResponEliminaQuin pa més magnífic, apuntat per provar!
ResponEliminaQue buen saborcito tendrá, me gusta tu idea!!
ResponEliminaQuina panificadora tens???
ResponEliminagraciès
Hola Neus la del Lidl, està bé i de preu també si cliques sobre panificadora a la primera recepta que vaig publicar i vaig posar la foto.
ResponEliminaUmmmmmmmmmmmm se ve divinooooooo wapa y seguro que esta delicioso ,con tu permiso tomo nota.
ResponEliminaBicos mil wapa y feli finde.
Ohhh,se m'havia escapat aquest pa, una idea fantàstica, ho provaré.
ResponEliminaPetonets
Això no es un pa, això es un “bocata”
ResponEliminaPetons
un recepta estupenda, però m'has deixat encuriosida, com és que no has preparat la masa a la panificadora directament?
ResponEliminapt!
Oooohhhhh sin palabras me he quedado. Me estoy imaginando hacer unos bollitos individuales con esta masa ¡¡tiene que estar de muerte!! que buena idea.
ResponEliminaPor cierto, gracias por tu mensaje en mi blog. Ya me contarás qué tal el tamaño jumbo jajajaja
Un beso!!