Qui és pot resistir a una copa de maduixes amb nata????
Avui per celebrar Sant Valentí, us deixo aquest postre tan senzill de fer i alhora tant deliciós!!
INGREDIENTS: (per 4 copes)
500 gr de maduixes
El suc d'una llimona
sucre al gust (uns 100gr)
250 gr de nata per montar de 35 % materia grasa mínim
PREPARACIÓ:
1. Netegem i tallem les maduixes, les posem en un vol, espolvoregem amb el sucre i afegim el suc de la llimona, remenem i les deixem reposar unes quantes hores (millor d'un dia per altre, així deixen anar més aigua).
2. Posem les papallones al vas, la nata ben freda de la nevera i una cullerada de sucre glaç, posem la màquina a velocitat 3 i 1/2 sense programar temps, quant no esquitxi trèiem el cubilet i anem mirant pel bocal, quant ens començi a quedar la nata enganxada a les parets del vas, voldrà dir que ja la tenim montada, parem i la posem en una màniga pastissera per poder decorar les copes.
Quan montem nata no podem posar-hi temps perquè depèn molt de la qüalitat de la nata, de lo freda que estigui etç. També és molt important controlar-la perquè si ens passem de temps ens quedarà mantega.
FELIÇ DIA DE SANT VALENTÍ A TOTHOM!!!
Un postre refescant i boníssims!!! m'encanten!
ResponEliminaPetonets!
Que bona que és la maduixa en nata i que maca que t'ha quedat així col·locada en aquesta copa!
ResponEliminaUn petó :)
Hoy precisamente he visto fresas en la frutería, qué alegría, ahora ya parece que esté más cerca la primavera.
ResponEliminaUna manera sencilla y deliciosa de celebrar San Valentín.
Un besito
Maduixes!!!!!!! m'agraden molt i molt, em recorden molt l'estiu, que cada cop m'agrada més. Abans era molt d'hiverns, i encara m'agrada molt el fred, però els darrers estius han sigut especials, amb records molt bonics! Si, jo també fa uns dies que en vaig veure de maduixes però m'hi vaig resistir, encara que aviat cauran al cistell, i més després de veure aquestes copes tant vistoses, Judith!
ResponEliminaUna forta abraçada i que passeu un feliç dia!
Quina enveja... quan os veig menjar fresas... ummm
ResponEliminaun petonet
Quina bona pinta tenen aquestes maduixes, encara que a mi m'agraden soles, sense nata; pero tampoc els hi faria cap lleg. T'ha qudat molt ben decorat.
ResponEliminaAh y gracies per la informació sobre el motlles de silicona, ara ja se que no son manies meves.
petons
Jo per descomptat no m'hi puc resistir!!!
ResponEliminaTe han quedado preciosas y muy ricas. Feliz día de San Valentín !
ResponEliminaJudith, boníssimes, i amb aquestes copes .... mmmm jo vuiiiii, je je je
ResponEliminaUn petó
aviat vindrà la temporada de les maduixes i amb nata estan....mmmmmmmm
ResponEliminafeliç dia de sant valentí
Què bones aquestes maduixes que has preparat! Un petó, Paula
ResponEliminaHola,
ResponEliminaJo no puc resistir-me, són tant bones!! Ah! i unes copes molt maques! Petons
Tu ho has dit, tan senzill com deliciós, i amb aquestes copes ja no es pot demanar res més!
ResponEliminaLa maduixa una fruita deliciosa,però acompanyada amb nata, una sensació inexplicable i amb una bona presentació ja no queden paraules per dir.Una abraçada
ResponEliminaJudith, unes postres senzilles, delicioses i vistoses presentada en aquestes copes!!
ResponEliminaPetons i ens veiem al Fòrum!
No m’hi poc resistir a les maduixes amb nata.
ResponEliminaUn postra que no falla mai
Bona cuina
aquestes són una de les meves postres preferides, les maduixes són la meva perdició.
ResponEliminapt!
Que maravilla de postre, a mi este me encanta¡ Estas copas entran por los ojos y seguro que no se deja ni una gota nadie en ella. Un besazo, Teresa
ResponEliminaUna proposta clàssica però deliciosa
ResponEliminaPetons
Ohhhh quien se puede resistir a este manjar, lo que hace es flaquear a cualquiera.
ResponEliminaUn besote
¿Hay postre tan suculento y rico como este? Pocos diría yo. Además se prepara antes de pensarlo.
ResponEliminaBesos.
A mi sempre m'ha costat molt montar nata a la TMX: començo bé però acabo amb mantega :-(
ResponEliminaSé que és una tonteria, però acabo montant-la amb batedora i bol (tot ben fred, ho deixo un parell d'hores abans al congelador).