La recepta que us deixo avui, a casa l'anomenem la carn de la Marina (una nostre amiga) perquè sempre què fem trobades ella ens porta aquesta carn, és molt senzilla de fer i la podem tenir preparada d'un dia per altre així ens agafa més el gust i olors de les espècies. És menja freda i és ideal per entrepans.
Us animo a totes a preparar-la perquè és boníssima.
Gracies Marina per compartir amb totes nosaltres la teva recepta estrella!!!
INGREDIENTS:
1 paquet de "codillo de jamón asado"
herbes provençals de bona qüalitat (jo les vaig comprar a l'herbolari)
oli d'oliva de qüalitat
pebre vermell
pebres de diferents tipus
PREPARACIÓ:
1. Tallem la carn ben fineta la posem en un recipient que és pugui tapar i l'amanim amb oli, els pebres i les herbes provençals, anem fent capes fins acabar la carn, tapem el recipient i la deixem amasserar a la nevera un mínim de 24 hores perquè s'impregnin bé els gustos i les olors de les herbes.
Nota: us puc assegurar que a casa meva és un vist i no vist.
BON PROFIT!!
Judith qué pinta más rica la carne adobada así, muchas gracias por compartir este truco y por enseñarnos el codillo del que nos hablas. Gracias, besitos y feliz día...
ResponEliminaMe he puesto a salivar de mala manera. Una receta deliciosa.
ResponEliminaBesitos.
;-D
Hola!
ResponEliminaNo he vist mai aquest tipus de carn, a partir d´ara m´hi fixaré, pq la recepta m´ha semblat bonissima!
Anna
Coneixia el llom adobat però no aquesta recepta! l'haurem de tastar!
ResponEliminaOstres, quina cosa més bona. No m'he fixat mai amb aquesta carn... hauré de comprar-la i fer-la. Gràcies per compartir-la. Petons,
ResponEliminadoncs felicita a la teva amiga!!! petonets
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminamira tu que fácil i quina bona pinta que te, felicitacions per la Marina, je,je
mil petonets Susanna
Uma receita de carne maravilhosa. Parabéns.
ResponEliminaMira qué sencilla y qué bien queda!!! Estas recetas siempre vienen bien porque gustan a todos.
ResponEliminaUn besito
Jo no la coneixia aquesta recpta..
ResponEliminaAixí que me l'encuc.
Petonets...fins diumenge ;)
Quina bona idea per fer, sempre està bé provar coses noves ,molt bona recepta.Gràcies per compartir la recepta amb nosaltres.Una abraçada.
ResponEliminaNomés falta que la foto es materialitzi i tenir un bon pa.
ResponEliminaJUdith molt bona idea ¡ ademés super ràpid i amb un bon pa de pages deu estar d'allo més bó.
ResponEliminaDoncs si , és boníssima!!
ResponEliminaI una bona opció per anar de picnic.
Que buena receta, esas hierbas son exquisitas. Saludos
ResponEliminaAmb les vegades que el compro!!! La propera vegada ho faré com la teva amiga. Gràcies per la teva visita. Em quedo una estona a la teva cuina. Un petó
ResponEliminaQuina idea més bona! Ha de ser molt gustós, dóna les gràcies a la Marina de part meva!
ResponEliminaHo vaig fer la setmana pasada per el cumpleanys del meu fill i tothom va quedar sorpres amb aquesta recepta... jo vaig dir que era de la "meva amiga d internet"...com sempre que faig les teves receptes quedem bonissimes. Gracies i segueix publican molte mes que les probaré totes....
ResponElimina