dijous, 17 de febrer de 2011

CARN MACERADA




La recepta que us deixo avui, a casa l'anomenem la carn de la Marina (una nostre amiga) perquè sempre què fem trobades ella ens porta aquesta carn, és molt senzilla de fer i la podem tenir preparada d'un dia per altre així ens agafa més el gust i olors de les espècies. És menja freda i és ideal per entrepans.
Us animo a totes a preparar-la perquè és boníssima.

Gracies Marina per compartir amb totes nosaltres la teva recepta estrella!!!


INGREDIENTS:

1 paquet de "codillo de jamón asado"

herbes provençals de bona qüalitat (jo les vaig comprar a l'herbolari)

oli d'oliva de qüalitat

pebre vermell

pebres de diferents tipus


PREPARACIÓ:

1. Tallem la carn ben fineta la posem en un recipient que és pugui tapar i l'amanim amb oli, els pebres i les herbes provençals, anem fent capes fins acabar la carn, tapem el recipient i la deixem amasserar a la nevera un mínim de 24 hores perquè s'impregnin bé els gustos i les olors de les herbes.


Nota: us puc assegurar que a casa meva és un vist i no vist.

BON PROFIT!!











18 comentaris:

  1. Judith qué pinta más rica la carne adobada así, muchas gracias por compartir este truco y por enseñarnos el codillo del que nos hablas. Gracias, besitos y feliz día...

    ResponElimina
  2. Me he puesto a salivar de mala manera. Una receta deliciosa.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  3. Hola!
    No he vist mai aquest tipus de carn, a partir d´ara m´hi fixaré, pq la recepta m´ha semblat bonissima!
    Anna

    ResponElimina
  4. Coneixia el llom adobat però no aquesta recepta! l'haurem de tastar!

    ResponElimina
  5. Ostres, quina cosa més bona. No m'he fixat mai amb aquesta carn... hauré de comprar-la i fer-la. Gràcies per compartir-la. Petons,

    ResponElimina
  6. doncs felicita a la teva amiga!!! petonets

    ResponElimina
  7. Hola guapa tu

    mira tu que fácil i quina bona pinta que te, felicitacions per la Marina, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  8. Uma receita de carne maravilhosa. Parabéns.

    ResponElimina
  9. Mira qué sencilla y qué bien queda!!! Estas recetas siempre vienen bien porque gustan a todos.
    Un besito

    ResponElimina
  10. Jo no la coneixia aquesta recpta..
    Així que me l'encuc.

    Petonets...fins diumenge ;)

    ResponElimina
  11. Quina bona idea per fer, sempre està bé provar coses noves ,molt bona recepta.Gràcies per compartir la recepta amb nosaltres.Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Només falta que la foto es materialitzi i tenir un bon pa.

    ResponElimina
  13. JUdith molt bona idea ¡ ademés super ràpid i amb un bon pa de pages deu estar d'allo més bó.

    ResponElimina
  14. Doncs si , és boníssima!!
    I una bona opció per anar de picnic.

    ResponElimina
  15. Que buena receta, esas hierbas son exquisitas. Saludos

    ResponElimina
  16. Amb les vegades que el compro!!! La propera vegada ho faré com la teva amiga. Gràcies per la teva visita. Em quedo una estona a la teva cuina. Un petó

    ResponElimina
  17. Quina idea més bona! Ha de ser molt gustós, dóna les gràcies a la Marina de part meva!

    ResponElimina
  18. Ho vaig fer la setmana pasada per el cumpleanys del meu fill i tothom va quedar sorpres amb aquesta recepta... jo vaig dir que era de la "meva amiga d internet"...com sempre que faig les teves receptes quedem bonissimes. Gracies i segueix publican molte mes que les probaré totes....

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.