dilluns, 28 de febrer del 2011

CREPS


El Circulo Whole Kitchen per aquest mes de febrer ens invita a preparar tot un clàssic de la gastronòmia francesa, LES CREPS.
La massa en si no té cap complicació és molt senzilla de fer i la ventatja que té és que la pots farcir de moltes maneres, dolç, salat, amb licors, flamejades etç...
Aquí us deixo la meva recepta:
INGREDIENTS:
500 ml de llet
250 gr de farina de rebostería
2 ous
1 cullerada d'oli d'oliva
un polsim de sal
Farcit:
Crema de cacau (nutella)
Aranyons o fruits vermells etç..
PREPARACIÓ: (amb thermomix)
1. posem tots els ingredients al vas i programem 20 segons velocitat 4. Retirem i deixem reposar mitja hora abans d'utilitzar.
2. Ara escalfarem una paella amb un pinzell l'untem amb mantega, i aboquem un parell de cullerots (cucharon) i la deixem coure, un cop estigui cuallada la girem per rossejar de l'altre costat i posem una cullerada sopera de crema de cacau, o el farcit escollit, la pleguem per la meitat i la posem en un plat, acabem de decorar i ja estarà llesta per servir.
BON PROFIT!!
Aquí la massa, jo la guardo sempre a la nevera amb una ampolla de vidre, així se'm conseva 3, 4 dies.



22 comentaris:

  1. M'encanten amb xocolata.
    Aquesta idea de l'ampolla de vidre la guardo.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Hola judith, aquestes creps tenen una pinta, que ara mateix n'agafaria una.
    Pensava que aquests cap de setmana no hauries tingut temps de cuinar amb la feina que tenies a ballar. Hem va encantar la coreografia i la musica i felicitats a tots pel Primer premir ¿no?, si no m'han informat malament.
    Petons

    ResponElimina
  3. Es l'ho que més agraden als meus fills i sobre tot de xocolata ,els hi fas això i estan super contents .Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Hola guapa tu

    i que bons que son....hummm, i a més amb la TH, plis, plas

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  5. Fas be de dir, quant aguanta, pq a casa meva els meus fills per berenar-sopar en demanant sovint...
    un petonet

    ResponElimina
  6. Te han quedado fantásticos. Muy ricos.
    Un besiño.

    ResponElimina
  7. Ehh!! No havia pensat amb això de guardar la massa. Ja sé que faré per esmorzar durant tot el cap de setmana!! Un petó, Paula

    ResponElimina
  8. Los frutos rojos dan colorido y acompañan perfectamente a estas crêpes. Buena idea lo de guardar la masa en la botellita. besos guapa...

    ResponElimina
  9. Apa! això de guardar-la a la nevera va molt, però que molt bé! Fantàstiques crepes per esmorzar, berenar... Petonets

    ResponElimina
  10. tu també??? ostres, sort que no estic embarassada, perquè amb tan crep! jijijiji. Boníssims! crec que aquest cap de setmana en faré per esmorzar!!! petonets

    ResponElimina
  11. Unes crêpes arreglen un berenar, un sopar... A casa en demanen sovint així que val la pena preparar-ne una bona quantitat de massa. També em van dir que es poden guardar farcits al congelador i que en un moment els tens llestos.A les fotografies els teus crêpes tenen un aspecte deliciós!A reveure

    ResponElimina
  12. M'encantes les creps. I aquestes tenen una pinta formidable! A casa en fem per berenar de tant en tant, i sempre cauen 2 o 3 per cap :P

    ResponElimina
  13. No sabia que es podien guardar tants de dies, bona idea! Per esmorzar dissabte, diumenge i si sobra, per dilluns!!
    Ptons
    Anna

    ResponElimina
  14. Les creps ens agraden molt tant amb farcit dolç com salat, aquestes tan quedat fantàstiques per esmorzar-ne ara un parell jejeje.
    Petons

    ResponElimina
  15. Moltes gracies a totes pels vostre scoemntaris, i si!! no us faci por és guarda ben bé 4 dies a la nevera, a dins una ampolla de vidre amb plàstic no ho he provat mai així sempre la tens a mà per fer-les tant dolçes com saldes.

    Moltes petons a totes!

    ResponElimina
  16. Judith, jo us vaig veure a la nit i tant a mi com al meu home vam dir que era que mes ens agadava, i després el meu fill hem va dir lo del premi. Quedaveu molt bé ¡¡¡¡

    ResponElimina
  17. Ummmmmmmm divinisimaaaaaaaaaaas ya mismo daba buena cuenta de ellas.
    Muxas suerte en el concurso wapa.
    Bicos mil.

    ResponElimina
  18. Unes creps sempre són una exquisidesa, m'apunto això de guardar l'ampolla a la nevera!

    ResponElimina
  19. Una maravilla, me encanta la receta con aceite, siempre los he hecho con mantequilla, me la reservo para probar un día¡

    Un fuerte abrazo, Teresa

    ResponElimina
  20. Unes crepes ens podes solucionar ràpidament un berenar-
    Això de deixar la massa la nevera molt ben pensat
    Bona cuina

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.