Gracies Paquita per compartir aquesta recepta amb tots nosaltres, de segur a casa meva la repetiré un munt de vegades perquè els i va encantar!!
INGREDIENTS:
1kg de maduixes
100 gr de sucre o 120 gr (depèn de la dolçor de les maduixes)
50 gr d'aigua
10-15 fulles de menta
PREPARACIÓ: (amb thermomix)
1. Posem 250 gr de maduixes al vas juntament amb el sucre, l'aigua i les fulles de menta. Programem 5 minuts, temperatura varoma, velocitat cullera. Un cop a acabat el temps deixem refredar una miqueta i triturem 1 minut velocitat 5-10.
-Sense thermomix posem les maduixes amb l'aigua el sucre, les fulles de menta en un cassó a coure al foc uns 6 minuts, deixem refredar una miqueta i triturem amb el pimer.
2. En una plata i posem la resta de la maduixes netes i tallades, afegim el coulis de maduixes pel cim i les deixem reposar a la nevera d'un dia per altre.
BON PROFIT!!!
Es cert, a tots els restaurants (també al Celler de Can Roca en tenen tres o cuatre) d'aquestes màquines diuen que son un gran ajut.
ResponEliminaAquesta copa ara mateix em vindria perfecte, comença a venir la gana i tan fresqueta, encara que el dia avui no acompanyi gaire, seria el millor.
Petoents
Ostres quina pinta tenen aquestes maduixes ¡¡¡ Ara mateix m'en pendria una copa. Haure de probar-les, encara que sigui sense la termomix.
ResponEliminaPetons
Guauuu que bones !!! Se m'ha fet la boca aigua, ara em pendría una copeta ben freda mmmmmm
ResponEliminapetonets
Unes postres lleugeres i fresquetes!!
ResponEliminaLa thermomix és un gran invent...
Mare de Déu, que bo i que facilet de fer!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quin aspecte més deliciós que tenen aquestes maduixes!!!
ResponEliminaQue bones que estan les maduixes, hi al restaurant jo també he vist les Termomix
ResponElimina(que sapiga nomes hi ha un restaurant amb dues estrelles a la Garrotxa).
Petons
Sión-fem un mos (Google no em deixa entrar)
Quina delícia de maduixes ,ara ja són molt bones.Bon cap se setmana Judith
ResponEliminaUna fresca delizia!
ResponEliminaLews maduixes sempre donen tan bon joc a la vista i al gust!, un postre temptador.
ResponEliminaM'encanten les maduixes i val la pena aprofitar ara, que ja s'acaba la temporada!
ResponEliminaMoltes gracies pels vostres comentaris, i si ja vèieu que a casa també podem preparar postres de 2 estrelles michelin!!!!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Les maduixes són taaan bones!! I aquestes postres senzilles i refrescants són les millors!
ResponEliminaPetons!