dijous, 2 de juny de 2011

MADUIXES AL NATURAL I EN SORBET



 Tot i que aquesta recepta me l'ha passat una meva clienta de thermomix, quina casualitat al fer-la!!  Me'n vaig adonar que era la mateixa recepta que fan un famós restaurant de la Garrotxa amb dues estrelles Michelin, que casualment i vaig estar fa pocs dies en el banquet d'un casament. Es clar no fa falta dir que a la cuina i tenen un parell de thermomix treballant ( i no és broma!!)
Gracies Paquita per compartir aquesta recepta amb tots nosaltres, de segur a casa meva la repetiré un munt de vegades perquè els i va encantar!!

INGREDIENTS:

1kg de maduixes
100 gr de sucre o 120 gr (depèn de la dolçor de les maduixes)
50 gr d'aigua
10-15 fulles de menta

PREPARACIÓ: (amb thermomix)

1. Posem 250 gr de maduixes al vas juntament amb el sucre, l'aigua i les fulles de menta. Programem 5 minuts, temperatura varoma, velocitat cullera. Un cop a acabat el temps deixem refredar una miqueta i triturem 1 minut velocitat 5-10.
-Sense thermomix posem les maduixes amb l'aigua el sucre, les fulles de menta en un cassó a coure al foc uns 6 minuts, deixem refredar una miqueta i triturem amb el pimer.


2. En una plata i posem la resta de la maduixes netes i tallades, afegim el coulis de maduixes pel cim i les deixem reposar a la nevera d'un dia per altre.

BON PROFIT!!!

13 comentaris:

  1. Es cert, a tots els restaurants (també al Celler de Can Roca en tenen tres o cuatre) d'aquestes màquines diuen que son un gran ajut.
    Aquesta copa ara mateix em vindria perfecte, comença a venir la gana i tan fresqueta, encara que el dia avui no acompanyi gaire, seria el millor.
    Petoents

    ResponElimina
  2. Ostres quina pinta tenen aquestes maduixes ¡¡¡ Ara mateix m'en pendria una copa. Haure de probar-les, encara que sigui sense la termomix.
    Petons

    ResponElimina
  3. Guauuu que bones !!! Se m'ha fet la boca aigua, ara em pendría una copeta ben freda mmmmmm
    petonets

    ResponElimina
  4. Unes postres lleugeres i fresquetes!!
    La thermomix és un gran invent...

    ResponElimina
  5. Mare de Déu, que bo i que facilet de fer!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Quin aspecte més deliciós que tenen aquestes maduixes!!!

    ResponElimina
  7. Que bones que estan les maduixes, hi al restaurant jo també he vist les Termomix
    (que sapiga nomes hi ha un restaurant amb dues estrelles a la Garrotxa).
    Petons

    Sión-fem un mos (Google no em deixa entrar)

    ResponElimina
  8. Quina delícia de maduixes ,ara ja són molt bones.Bon cap se setmana Judith

    ResponElimina
  9. Lews maduixes sempre donen tan bon joc a la vista i al gust!, un postre temptador.

    ResponElimina
  10. M'encanten les maduixes i val la pena aprofitar ara, que ja s'acaba la temporada!

    ResponElimina
  11. Moltes gracies pels vostres comentaris, i si ja vèieu que a casa també podem preparar postres de 2 estrelles michelin!!!!

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  12. Les maduixes són taaan bones!! I aquestes postres senzilles i refrescants són les millors!
    Petons!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.