dilluns, 25 de juny del 2012
BATUT DE MADUIXES
S'està acabant la temporada de les maduixes, però en els mercats encara podem trobar les últimes més madures, però igualment de bones per fer una confitura o un batut com aquest ràpid i sa, per un berenar deliciós!!!
INGREDIENTS:
100 gr de sucre
400 gr de maduixes netes ben fresquetes de la nevera
5 o 6 glaçons
500 gr de llet també ben fresqueta
PREPARACIÓ:
1. Posem les maduixes, el sucre i els glaçons al vas, triturem 30 segons a velocitat 5-10.
2. Afegim la llet i tornem a triturar 1 minut mes a velocitat 10.
3. Servim a l'instant en vasos o copes. Deliciós!!
BON PROFIT!!
Suggerència: El podeu fer barrejat amb plàtan i maduixa o d'altres tipus de fruita
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ummmm que bo, ben fresquet és un berenar perfecte!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Ara mateix un vaset m'aniria perfecte, te'n puc venir a buscar un? jeje!
ResponEliminaQué batido más rico te ha quedado, besitosss
ResponEliminajo el faig amb formatge fresc desnatat, o amb llet vegetal!! m'encanten aquests batuts! petons
ResponEliminaM'apunto a beure'un un bon got, ben fresquet!
ResponEliminasaludable y muy beneficioso...deliciosos,abrazos y abrazos.
ResponEliminaara mateix em beuria un ben gran!!! quina calor. petonets
ResponEliminaÉs molt bo i molt refrescant a vegades les coses més senzilles són les més bones!!!
ResponEliminaQue poc costa fer feliços als de casa jejejje!!
un berenar fresquet i que "alimenta"!!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça