dijous, 28 de juny del 2012

AMANIDA FREDA DE LLENTIES

 Hola bon dia, i bona caloooor!!!!
Avui us porto una recepta molt ràpida, fàcil i refrescant, què amb la calor que està caient, ja ens bé de gust menjar coses fresques sense necessitat d'escalfar el forn, ni les encimeres jejeje....
Aquesta recepta és fa en un obrir i tancar d'ulls, la podeu deixar preparada amb antel.lació què encara és més bona..

INGREDIENTS:
500 gr de llenties cuites
100 gr de pebrot verd
100 gr de pebrot vermell
100 gr de ceba
150 gr de tronquets de mar "surimi"
100 gr d'oli d'oliva
30 gr de vinagre
1 culleradeta de sal

PREPARACIÓ:

1. Posem les llenties en un vol sense suc ben escòrregudes.

2. Ara farem la vinagreta, posant tots els ingredients a dins el vas i triturant 3 segons a velocitat 5. Retirem i barregem juntament amb les llenties, les deixem reposar unes estona a la nevera perquè agafin el gust de la vinagreta.

Més fàcil impossible!!

BON PROFIT!!



14 comentaris:

  1. Para mi gusto es de las ensaladas más ricas del verano.No renuncio a las legumbres en ésta época y las lentejas ,así con tanta verdura, es que me encanta.

    Un saludo Judith ;))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Silvia, yo tampoco renuncio a las legumbres porque frias estan mas ricas que calientes

      Elimina
  2. pues sí que hace calor así que este platito tan sano y nutritivo nos viene genial.

    besos

    ResponElimina
  3. Imaginació al poder,
    Em fa pensar amb unes endívies farcides que vaig menjar aquest cap de setmana, bonisimes, i gual que les teves llenties.
    Fins aviat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajja crec endevinar a on les vas menjar!!!!
      Amb llegums també queda molt bo o sigui que a provar-les!!!

      Elimina
  4. Hola Judith que ensalada más colorida y cuántas vitaminas y propiedades tiene. me gusta así que me llevo un poquito jeje, besitos y feliz día

    ResponElimina
  5. Molt bona, ha agradat a tota la familia i sent llenties ja es dificil...serà segur un dels plats de l 'estiu... jo li he afegit un ou dur i unes olives negres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Nuria, gràcies per l'idea segur que també estan delicioses!!

      Elimina
  6. Hola Judith,

    Ando de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
    Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
    Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
    Un plato muy original.
    No recordaba esta foto tan bonita de cerezas con chocolate!!!
    Un cordial saludo.

    Kui_Netes
    :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcias por visitarme!!!
      Me voy a dar una vuelta por tu cocina esas albóndigas prometen!!!

      Elimina
  7. Una bona recepta per demà, ja tinc dinar!

    ResponElimina
  8. Kui_Netes, no son cireres,son maduixes.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.