dimarts, 5 de juny de 2012

COCA DE VERDURES

Hola a tothom, bon dia i bon sol!!!!
Avui us deixo una recepta de temporada amb verdures del moment i tant és bona calenta com freda per tant la podeu preparar amb antelació i menjar-la per sopar acompanyada d'una amanida ben fresqueta.


INGREDIENTS:

150 gr de emmental en un tros
150 gr de pernil dolç (York)
150 gr de pebrot verd
150 gr de pebrot vermell
1 ceba 100 gr aprox
1/2 carabassó
1 culleradeta de sal
pebre al gust
4 ous
100 gr oli d'oliva
160 gr de farina
1 culleradeta de llevat químic

PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180º

1.Posem l'emmental al vas i el ratllem 10-12 segons a velocitat 5-7. Retirem i reservem.

2.Ara triturarem el pernil 3 segons a velocitat 4. Retirem i reservem en un vol.

3. Posem totes les verdures a dins del vas juntament amb la sal, el pebre i les trinxarem 3 segons a velocitat 4. Retirem i reservem en el vol juntament amb el pernil.

4. Ara posarem els ous, l'oli, i remenarem 10 segons a velocitat 6. Incorporarem la farina, 70gr de formatge ratllat i la culleradeta de llevat, remenem tot junt 10 segons a velocitat 3.

5. Incorporem les verdures amb el pernil reservat i remenem 10 segons a velocitat 3. Aboquem aquesta mescla sobre la safata del forn prèviament folrada amb paper vegetal i espolvoregem amb la resta del formatge. La deixem coure al forn 25 minuts a 180º.


BON PROFIT!!!



9 comentaris:

  1. mmmm!!! quina manera més bona de sopar!

    Perfecte.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. al final faras que em compri una TMX! jajajajajaja. petonets

    ResponElimina
  3. Boníssima!! s'haura de provar..si senyora!!!

    ResponElimina
  4. Judith qué colorcito más bonito tiene y qué rica debes estar. besitossss

    ResponElimina
  5. Bones !!!! He fet aquesta coca i m'ha quedat una mica cruosa de dins, potser és millor fer-la amb una safata més gran i que quedi més fineta, no ??? Tot i això estava bonissimaaaaaaa.

    ResponElimina
  6. Una pregunta quan dius llevat quimic et refereixes al llevat de Royal o al llevat de París ????

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.