dimarts, 24 de juliol del 2012
FLAM DE LLIMONA
Avui us deixo una recepta molt refrescant, un flam de llimona!!
És un recepta ràpida que no necessita forn, ni bany maria i és fa amb poc temps. La vaig veure al magazine de Thermomix de juliol, tot i que l'original era un postres de pinya aquest va acabar siguen de llimona perquè vaig anar improvitzant amb els ingredients que tenia al rebost i en va sortir aquest flam de llimona que per cert és boníssim i ja l'he repetit un parell de vegades.
També vaig aprofitar per estrenar un motlle que em va regalar la Montse de Desastre a la cuina pel meu aniversari.
Bona calor!!
INGREDIENTS:
100 gr d'aigua
100 gr de sucre
15 gr de licor cointreau
150 gr de llet condensada
200 gr de llet evaporada
150 gr de llet
1 paquet de gelatina de llimona
galetes per posar a la base
Caramel líquid pel motlle
PREPARACIÓ:
1.Posem l'aigua, el sucre i el licor al vas programem 6 min, varoma, velocitat 2.
2.Quan acabi afegim la llet condensada, la llet evaporada, la llet i la gelatina, programem 4 min, 70º, velocitat 4.
3. en un motlle caramel.litzat del forns aboquem la mescla i la deixem refredar una estona, posem les galetes per sobre i reservem a la nevera un mínim de 4hores perquè estigui ben quallat i fresquet.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
M'encanten els flams i aquest si ho probo segurament també!!!!
ResponEliminapetons
Una bona idea!!!! Quin flam més bonic!!! Quin motlle més xulo!!
ResponEliminaPer cert, fa un temps que et segueixo i avui t'he enllaçat en el meu blog (senzillet i d'anar per casa....).
Una abraçada,
Olga
oh! Oh! OH! OOOHH! que bo!!!
ResponEliminaE' un budino favoloso!!! Mi appunto la ricetta perché la voglio provare ;-) Buona giornata, cara :-)
ResponEliminaSencillo y riquísimo, ya me estoy copiando la receta.
ResponEliminaUn besito
Doncs per haver impovisat t'ha quedat genial!
ResponEliminapetonets
Gràcies pels vostres comentaris!!
ResponEliminaEl flam és boníssim no us faci por provar-lo a casa vola!!!
quina pintassa jUdith! molts petonets
ResponEliminaNadie diría que es improvisando ehh, te ha quedado con un aspecto fabuloso.
ResponEliminabesos
Un postre perfecto para estas temperaturas, el corte se ve riquísimo¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponElimina