Hola
Aquest dissabte passat teniem uns amics a sopar a casa i per impresionar-los vaig fer aquests panets de formatge de cabra...boníssims, almenys això és el que van dir jejejje
La recepta la podem trobar al calendari de Thermomix és la del mes de febrer, ens van agradar tant que la repetiré tot sovint fins i tot us diré que acabarà siguen un pa que faré per costum el dia que vulguem menjar quelcom mes sofisticat.
INGREDIENTS:
Massa:
250 gr de llet
20 gr de llevat de fleca
500 gr de farina de força
15 gr de sucre
1 pessic de sal
50 gr oli d'oliva
Farcit:
50 gr ceba
1 gra d'all
Julivert fresc
1 ou
200 gr de formatge de cabra (Rull) tallat a trossos
150 gr de formatge cremós (philadelphia)
Llavors de rosella x decorar també o podeu fer amb sesàm
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet i el llevat a la vas programem 3 minuts, 37º, velocitat 2.
2. Afegim la farina, el sucre, la sal, l'oli d'oliva i amassem 2.30 minuts a velocitat espiga. Retirem a un vol untat amb oli i la tapem, la reservem en un lloc lliure de corrents fins que dobli el seu volum.
3. Ara farem el farcit posarem la ceba, el julivert i l'all al vas triturem 4 segons a velocitat 5. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients de les parets i tapa del vas.
4. Incorporem l'ou, el formatge de cabra i el formatge cremós remenem 20 segons a velocitat 4.
5. Estirem la massa sobre una superfície enfarinada i la deixem de la mida d'un rectangle 40 x 30cm aproximadament, li posem el farcit a sobre mireu de no arribar el final (jo no ho vaig fer i al cargolar-la se'm escapava tot el farcit), caragolem i tallem a rodelles d'uns 6 cm de gruix, les espolvoregem amb llavors de rosella i les deixem reposar 20 minuts a la plata del forn.
Preescalfem el forn a 200º dalt i baix (jo amb ventilador)
6. Posem els panets a coure 20-25 minuts i ja estaran llestos per devorar!!
BON PROFIT!!
Us deixo un pas a pas:
Uhmmm que ricos!!! Menuda pinta!! Tienes un blog estupendo, por aquí me quedo!!
ResponEliminaBss
Gracias Maria Teresa y bienvenida!!
EliminaMe encanta el queso de cabra y el pan, así que me apunto la receta porque tiene que estar de lujo.
ResponEliminaPetonets
Si mucho estan muy ricos!!
Elimina¡Qué esponjoso! Una pena que no me guste el queso.
ResponElimina;)
Ohhh pues si porque estan de vicio, pero si te sirve puedes hacerlos tambien con sobrasada o paté
EliminaUisss cómo me tienen que gustar estos panecillos, debe ser imposible comerse solo uno.
ResponEliminaUn besito
Si són un vicio total!!
EliminaMmm, que gustosos!
ResponEliminaAixó és un "pecat" jajajaja Boníssim! Ho probaré se'ns dubte!!!
ResponEliminaQue ricos bocados que aceptan muchas variantes
ResponEliminaBss
Que bo, Judith! M'encanta!!! Moltes gràcies per les teves paraules, animen a fer més fotos!
ResponEliminaUna forta abraçada, bonica!
Madre mía, qué pinta tienen esos rollitos! Me encanta el queso de cabra, seguro que los probaré :)
ResponEliminaUn besote.
Qui els tingues per fer berenar, ummm que bons.
ResponEliminaUn relleno bien original y rico¡
ResponEliminame encantan¡
Un beso grande, Teresa
Els acabo de fer, boníssims,en serio.
ResponEliminaSílvia Sánchez
Gràcies SIlvia per comentar, me'n alegro segur que els repetiràs
EliminaAquest cap de setmana els he fet, de gust molt bons però la presencia tenia molt que desitjar. Em va costar molt i molt estirar la masa, es normal ???
ResponEliminaHola,
EliminaQuan la massa és dura poden ser varies coses, el temps de llevat què és quan agafa esponjositat i ens queda més manejables, el tipus de farina o el llevat que no estigues fet malbé i o fes l'efecte que li tocava.
Espero haber-te ajudat només et dic que no desisteixis segur que els pròxims et queden millors.
Por favor que alguien traduzca las recetas ...... Que no me entero
ResponEliminaHola Cristina en la parte de arriba a la derecha tengo el traductor solo tienes que seleccionar el idioma y esperar.
Elimina