dijous, 10 de gener de 2013

TORTELLONIS A LA PUTTANESCA


Boníssima aquesta recepta!!!!
Us la recomano al 100% que bona, si esteu cansades de fer la pasta sempre igual aquesta és una bona variant, té un gust intens molt bo al paladar.
És un plat típic de la dieta mediterrànea amb ingredients fàcils de trobar i econòmics, el seu origen és  incert diuen que a Itàlia era un plat de pasta fàcil de cuinar i que les prostitutes(d'aquí el seu nom) els hi era ràpid d'elaborar entre client i client...jo crec què és més per l'energia que et dona.
Font: LLibre "Thermomix viajera"

INGREDIENTS:
1 gra d'all
30 gr d'anxoves
130 gr d'olives negres s/os
30 gr d'oli d'oliva
500 gr de tomàquet triturat
100 gr de tàperes
1 polsim de pebre
Parmesà ratllat
500 gr de pasta 

PREPARACIÓ:

1. Posem l'all, les olives, les anxoves al vas i triturem 5 segons a velocitat 5. Fem baixar la resta d'ingredients de les parets del vas cap a les ganivetes, afegim l'oli i programem 3 minuts, varoma, velocitat 1.

2. Mentre farem bullir la pasta en una olla a part per anar més ràpids, la recepta del llibre un cop tens la salsa a punt la reserven i posen a bullir la pasta a dins del vas però això us ho deixo a la vostra elecció.

3. Afegirem el tomàquet triturat, el polsim de pebre i les tàperes al triturat d'anxoves i olives, programarem 12 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. 

4. Colem la pasta i barregem amb la salsa, acompanyem amb parmesà ratllat 

BON PROFIT!!


8 comentaris:

  1. Una pinta fantástica, ahora es que ya apetecen cositas así más de diario, verdad?

    besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si despues de tantos dias comiendo dulces te apetece algo mas normalito!

      Elimina
  2. La faig, segur!!!! Tinc la Thermo......i normalment no l'utilitzo per fer la pasta. Amb aquesta recepta m'has animat!!!! La faré!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Olga, la gent no técostum de cuinar-hi pasta a la thermo però queda perfecte al punt!
      Ja veuràs si ho proves segur que repetiràs!!

      Elimina
  3. Aún no hice esta salsa en casa y con lo que me gusta.Lo solucionaré,pinta bien rica.

    ResponElimina
  4. Boníssima, la vaig fer divendres i la vaig portar feta per el diumenge al càmping, només bullir la pasta i dinar fet, molt i molt bona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així m'agrada Nuria que proveu coses noves i bones com aquesta salsa puttanesca jejejje

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.